odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty)

Код:744266
Очікується
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Moto Edge 50 Pro 12/512GB (Black Beauty) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 229 ₴
22 999
Колір
Black фото
Lavender Gray фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Збалансований дизайн

Насолоджуйтесь гармонією елегантних вигинів, м’якою веганською шкірою та розкішним безмежним дисплеєм. Водозахист IP68 додасть душевного спокою.1

Професійна якість доступна кожному

Знімайте приголомшливі знімки найвищої якості завдяки штучному інтелекту, який підвищує контраст та зменшує шуми.

Знімайте життя на ходу

Знімайте найкращі відео на ходу завдяки технологіям Adaptive Stabilization і Auto Focus Tracking з використанням штучного інтелекту. Звільніть вашу креативність із режимом тривалої витримки.

Яскравість та чіткість за будь якого освітлення

Робіть високоякісні фото в сутінках за допомогою 50-мегапіксельної камери з широкою діафрагмою, яка пропускає на 62% більше світла.2 Фокусування по всім пікселям забезпечує в 32 рази більше фокусуючих пікселів3 та працює швидше та точніше за будь якого освітлення.

Розширте своє бачення

Охоплюйте більше простору за допомогою об’єктиву на 120°, ніж зі звичайним об’єктивом. Професійний Macro-об’єктив наближає кожну деталь в 4 рази, а оптичний зум робить надчіткі знімки навіть на відстані.

Ви завжди у фокусі

Під час селфі технологія Auto Focus допоможе тримати всіх у фокусі, на якій би відстані до об’єктиву вони не були, та зробить ваші селфі надчіткими.

Заряд на цілий день за 4 хвилини

Найшвидше заряджання4 залишає вам більше часу на речі, якими ви любите займатись.5 А 50-ватна бездротова зарядка підживить смартфон за 14 хвилин.6,7

Налаштуйте під себе

Легко налаштовуйте свій смартфон під себе! Змінюйте шрифти, кольори та жести. Під’єднуйте ваш смартфон до великого екрану за допомогою Moto Connect та додайте більше простору роботі чи грі.8

Синхронізуйте свій стиль

Легко створюйте шпалери або теми, які підходять вашому унікальному стилю, за допомогою генеративного ШІ. Просто зробіть фото власного аутфіту або будь-якого іншого паттерну – таким чином ваш смартфон та стиль завжди будуть синхронізовані. Це все про вас!

Кольори, підтверджені Pantone™

Edge 50 Pro від Motorola ― це перший у світі смартфон із дисплеєм,9 що підтверджений Pantone™. Дисплей реалістично передає широкий спектр відтінків людської шкіри. Ви можете бачити кольори на дисплеї саме такими, якими їх замислили творці контенту.

Гра на досконалому рівні

Пориньте у приголомшливу чистоту, плавність та реалістичність безрамкового 6,67” pOLED HD дисплею із частотою оновлення10 360 Гц та багатовимірним звуком Dolby Atmos® під час прослуховування музики або відео-дзвінків, фільмів, додатків та ігор.

Енергії вистачить на все

Прискорте все, що ви робите, завдяки покращеній продуктивності потужного процесора Snapdragon® 7 Gen 3.11 Відчуйте неймовірну швидкість з’єднання 5G12 і Wi-Fi 6Е.13 Насолоджуйтесь 512 Гб внутрішнього сховища. 14

1Водонепроникність, стійкість до бризок і пилу були протестовані відповідно до стандартів IP68 в контрольованих лабораторних умовах. Витримує занурення у прісну воду до 1,5 метра протягом до 30 хвилин. Вплив умов, що перевищують ці показники, не підлягає гарантійному обслуговуванню. Стійкість зменшується в результаті природного зношування. Не призначений для роботи під водою. Не використовуйте під тиском води або інших рідин. Не намагайтеся заряджати мокрий телефон. Не водонепроникний.

2В порівнянні з об'єктивом f/1.8.

3В порівнянні з традиційним фазовим автофокусом.

4Середні користувачі можуть отримати до 12 годин роботи від акумулятора за 4 хвилини заряджання. Акумулятор повинен бути значно розрядженим; режим прискорення заряджання повинен бути "увімкнено"; швидкість заряджання сповільнюється в процесі заряджання.

5Усі заяви про час роботи від акумулятора є приблизними і базуються на показниках середнього користувача, які були протестовані за профілем змішаного використання (включаючи час використання та очікування) за оптимальних мережних умов. Фактична продуктивність акумулятора буде відрізнятися і залежить від багатьох факторів, включаючи силу сигналу, налаштування мережі та пристрою, температуру, стан акумулятора та режим використання.

6Потрібна бездротова зарядна станція Motorola TurboPower 50W; продається окремо. Акумулятор повинен бути значно розрядженим; швидкість заряджання сповільнюється з розвитком процесу заряджання. Усі заяви про час роботи від акумулятора є приблизними і базуються на середньому користувачеві, який був протестований за профілем змішаного використання (включаючи час використання та очікування) за оптимальних мережних умов. Фактична продуктивність акумулятора буде відрізнятися і залежить від багатьох факторів, включаючи силу сигналу, налаштування мережі та пристрою, температуру, стан акумулятора та режим використання.

7Середній користувач може отримати до 12 годин роботи від акумулятора за 14 хвилин заряджання. Акумулятор повинен бути значно розрядженим; режим прискорення заряджання повинен бути "увімкнено"; швидкість заряджання сповільнюється в процесі заряджання.

8Бездротове підключення Moto Connect підтримується телевізорами, які підтримують відображення екрану смартфона Android (Miracast). Підключення Moto Connect за допомогою кабелю підтримується телевізорами або моніторами, які мають порт HDMI або порт відео-входу USB-C. Для цього потрібен кабель USB-C з підтримкою відео або адаптер USB-C-to-HDMI. Аксесуари Bluetooth® продаються окремо.

9PANTONE є глобальним авторитетом в галузі кольору та створювачем системи PANTONE Matching System (PMS) і кольорів PANTONE SkinTone.

10Доступно лише в режимі гри.

11Чіпсет: на 15% краща продуктивність ЦП, на 50% краща продуктивність ГП і на 20% краща економія енергії. Порівняно з попереднім поколінням мобільної платформи Snapdragon® 7 Gen 1.

12Швидкості завантаження базуються на підключенні до 5G мережі під 6 ГГц (під час середнього мережевого трафіку). Доступно з планом обслуговування 5G та покриттям мережі 5G; доступно лише в обраних областях. Деталі дивіться у вашого оператора.

13Доступність змінюється в залежності від країни; дивіться деталі у вашого постачальника послуг; потрібен сумісний маршрутизатор (продається окремо) та план передачі даних.

14Доступний обсяг користувацької пам'яті менший через багато факторів, включаючи операційну систему, програмне забезпечення та функції, які використовують частину цього обсягу; може змінюватися з оновленнями програмного забезпечення.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

Super HD

Роздільна здатність екрана, PX

2712 х 1220

Частота оновлення екрану

144 Гц

Щільність пікселів, PPI

446

Захист скла

Так

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

92,0%

Додатково

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,63 ГГц

Графічний процесор

Adreno 720

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

13 Мп

10 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,4 + f/2,2 + f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Режими зйомки: Портрет (24/35/50/85 мм), Макро, Тривала експозиція, Прискорена зйомка, Двокамерна зйомка, Ultra-Res, Нічне фото, Tilt-Shift, Режим профі, Сканер (на базі Adobe Scan). Панорама 360°, Плашковий колір; Штучний інтелект: Покращення фотографій, Зйомка за виявлення усмішки, Розпізнавання жестів, Інтеграція із Google Об’єктивом™, Оптимізація знімків, Інтелектуальна висока роздільна здатність, Власний стиль; Автокорекція Google Фото; Кольоропередача Pantone Validated™ і Pantone Skintone™ Validated; Суперзум: 30-кратний; Серійна фотозйомка; Таймер; Допоміжна сітка на екрані; Вирівнювач; Фільтри; Водяний знак; Фотодзеркало для селфі; Отримання фото RAW; Швидка зйомка (двома швидкими круговими рухами); Сканер QR-кодів/штрихкодів

Фронтальна камера

Фронтальна камера

50 Мп

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Особливості

Фільтри

Отримання фото RAW

Таймер

Допоміжна сітка на екрані

Фотодзеркало для селфі

Водяний знак

Серійна фотозйомка

Швидка зйомка (двома швидкими круговими рухами)

HDR

Діафрагма ƒ/1,9

Вирівнювач

Поліпшення фотографій

Режим профі

Портрет (з груповим селфі та інтелектуальними коригуваннями)

Двокамерна зйомка

Плашковий колір

Розпізнавання жестів

Автокорекція Google Фото

Режим виміру

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,4

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Особливості

Швидка зарядка 125 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Підтримка бездротової зарядки 50 Вт

Налаштування звуку з Dolby Atmos

Подвійні стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

186 г

Габарити (ВхШхГ)

161.2 x 72.4 x 8.2 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Кабель USB

Гарантійний талон

Зарядний пристрій 125 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано