Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків7
Питання-відповіді7

Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA)

Код:634289
Архiв
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) video preview
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) video preview
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) video preview
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Huawei P Smart Plus 4/64Gb White (51093DYA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-38%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Чарівний дотик

Можна вибрати смартфон Huawei P Smart Plus двох кольорів: Black або Iris Purple. Завдяки гарним відтінкам цей зручний смартфон із корпусом зі скла та металу має дуже привабливий вигляд. Екран розміром 6.3 дюйми високої чіткості FHD+ (2340 x 1080) забезпечує бездоганну якість зображення.

   
   

Чотири камери зі штучним інтелектом

За допомогою чотирьох спеціалізованих камер смартфону Huawei P Smart Plus (двох передніх 24 Мп + 2 Мп і двох задніх 16 Мп + 2 Мп) із функціями штучного інтелекту можна робити чудові фотографії високої якості (також зі спецефектами).

   

Дві фронтальні камери для чудових селфі

Завдяки високій чіткості деталей і точним даним про глибину зображення, які забезпечують дві фронтальні камери 24 Мп + 2 Мп, смартфон Huawei P Smart Plus може надавати вашим селфі більш привабливого та природного вигляду, використовуючи спеціальний алгоритм. Крім цього, потужна функція розпізнавання зображення тла фотографій може змінювати його вигляд за допомогою штучного інтелекту, щоб підкреслити вашу справжню красу в селфі.

   

Володар світла: HDR PRO

Завдяки новітній функції HDR Pro смартфон Huawei P Smart Plus забезпечує точний баланс фотографій і відео з попереднім переглядом у режимі реального часу – навіть у прямому сонячному світлі.1

   

Функція QMOJI

Функція 3D Qmojis використовує штучний інтелект для визначення типових виразів вашого обличчя, рухів і слів та створення персоналізованих відео або анімаційних зображень у форматі GIF, які можна використовувати у своїх повідомленнях, щоб зробити їх цікавішими.

   

Дві основні камери - уся краса життя на фото та відео

Дві основні камери 16 Мп + 2 Мп з апертурою f/2.2 дають змогу робити фото та відео професійної якості, також зі спецефектами. Завдяки самонавчальним алгоритмам штучного інтелекту, які використовують понад 100 мільйонів зображень, смартфон Huawei P Smart Plus розпізнає 22 категорії з понад 500 сцен для оптимізації параметрів зйомки та досягнення найкращого результату2. Красу життя можна легко зберегти.

   
   

Зупиніть мить за допомогою сповільненої зйомки

У режимі сповільненої зйомки 16x Super Slow Motion можна зняти кожний цікавий рух і зберегти швидкі миті в захопливому відео з 480 кадрами за секунду.

   

Потужний чіпсет KIRIN 710

Завдяки використанню нового чіпсету KIRIN 710, виготовленого за 12-нанометровою технологією, смартфон Huawei P Smart Plus забезпечує швидке реагування і підтримує функції фотозйомки з використанням штучного інтелекту та ігровий процес з ефектом присутності за допомогою окремих процесорів ISP і DSP3.

   

Ігровий процес з ефектом присутності

Завдяки використанню штучного інтелекту з технологією Turbo для графічного процесора, смартфон Huawei P Smart Plus негайно звільняє необхідну потужність чіпсету для забезпечення швидкого реагування. Швидкий і непомітний перехід між зв'язком 4G і Wi-Fi дає змогу користуватися смартфоном без жодних незручностей, навіть якщо в мережі виникають затримки. У безперервному ігровому режимі приховуються всі сповіщення, крім найважливіших.4

   

Розумний шопінг за допомогою штучного інтелекту

Щоб знайти потрібну річ у мережі Інтернет для швидкої покупки, достатньо зробити довге натискання на її зображення двома пальцями або просто відсканувати її.5

   

Пошук зображень за допомогою штучного інтелекту

Для впорядкування своїх фотографіях можна завжди скористатися можливостями штучного інтелекту. Завдяки можливості впорядкування за датою, місцем зйомки, зображеною особою або навіть річчю, штучний інтелект значно полегшує впорядкування фотографій і пошук потрібних зображень.

   

Надійний зв'язок із використанням штучного інтелекту

Завдяки адаптивній функції забезпечення з'єднання за допомогою штучного інтелекту, яка автоматично пристосовується до нових умов, ви завжди залишатиметесь на зв'язку. Вона швидко відновлює зв'язок у мережі 4G і оптимізує параметри з'єднання в мережі. Система HUAWEI GEO 1.5 забезпечує більш точне визначення місця знаходження і працює навіть у тунелях. Завдяки аналітичним можливостям і системі приглушення навколишніх шумів із використанням штучного інтелекту забезпечується висока якість звуку під час телефонних розмов.

   
   

1Функція HDR Pro працює тільки з фронтальними камерами.

2За результатами лабораторних випробувань HUAWEI.

3ISP: процесор відеосигналів. DSP: процесор цифрових сигналів

4Результати залежать від конкретних ігор і типів ігор, а також локалізації та особливостей використання смартфону.

5Потребує додатку Amazon APP. Наявність товарів не гарантується.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2018

Операційна система

Android 8.1 Oreo

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,3"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2340 х 1080

Щільність пікселів, PPI

409

Захист скла

Так

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

19,5:9

Процесор

Процесор

HiSilicon Kirin 710

Кількість ядер
Частота процесора

1,7 ГГц

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali G71 MP8

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 256 Гб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/2,2

Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: f/2.2; Фронтальна камера: f/2.0; HDR Pro

Фронтальна камера

Фронтальна камера

24 Мп + 2 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

4,2

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

169 г

Відгуків