Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків7
Питання-відповіді2

Електрочайник з дисплеєм Viomi Smart Kettle (White) V-SK152A

Код:659240
Очікується
Електрочайник з дисплеєм Viomi Smart Kettle (White) V-SK152A фото
Електрочайник з дисплеєм Viomi Smart Kettle (White) V-SK152A фото
Електрочайник з дисплеєм Viomi Smart Kettle (White) V-SK152A фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Елегантний сучасний електрочайник Viomi

Електрочайник Viomi V-SK152A - це не тільки розумний пристрій для кип'ятіння і підігріву води. електрочайник укладений в стильний корпус з матового термостійкого пластика. Сталевий обідок на корпусі прикрашає прилад і робить його більш яскравим і сучасним. Внутрішня колба з харчової нержавіючої сталі відрізняється високою міцністю і прекрасно зберігає температуру води.

Чотири встановлені режими

Крім користувацького режиму, який налаштовується в мобільному додатку, електрочайник Viomi V-SK152A має 4 режими, за допомогою яких можна отримати воду потрібної температури: для приготування дитячих сумішей, для каш, для чаю і для кави. В APP додатку ви зможете вибирати температуру в діапазоні від 40 до 90 градусів з кроком 1 градус.

Підтримка температури

Корисна і економічна функція зберігає температуру води незмінною протягом 12 годин, витрачаючи при цьому мінімум електроенергії - всього 0.5 кВт / год.

Розрахований на європейського споживача

Електрочайник Viomi V-SK152A випущений для європейського ринку: він оснащений стандартною євро - вилкою. Тому вам не потрібно буде шукати перехідники, щоб включити прилад в розетку.

Зручне управління

Встановіть на свій смартфон мобільний APP додаток, щоб управляти роботою приладу дистанційно. Ви також зможете вибрати режим нагріву, використовуючи інтуїтивно зрозумілу панель управління. На яскравому OLED дисплеї відображається температура води на даний момент.

Ідеальний вибір для дому та офісу

Viomi V-SK152A має обсяг 1,5 л, чого вистачить для 4 - 6 чоловік одночасно. Потужність приладу складає 1800 Вт, тому вам не доведеться довго чекати окропу. Чайник прекрасно підійде для використання в невеликому офісі та на домашній кухні.

Багаторівневий захист

Viomi V-SK152A відключається автоматично при відсутності води та при досягненні заданої температури. Прилад захищений від перегріву, а його нагрівальний елемент та дроти мають підвищений рівень ізоляції від контакту з водою. Чайник розрахований на тривалий термін безперебійної роботи.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Блокування кришки

Захист від перегріву

Оснащеність

Подвійні стінки

Індикатор включення/вимикання

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

25,75 x 20,3 x 21,4 см

Вага

1,3 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник з дисплеєм Viomi Smart Kettle (White) V-SK152A