Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version)

Код:634510
Очікується
Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version) video preview
Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version) фото
Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version) фото
Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version) фото
Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-5%
Вигода 50 ₴
cashback iconКешбек 8 ₴
949
899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Aqara Motion Sensor – датчик руху, який дозволить зробити ваше житло захищенішим та безпечнішим. Він може взаємодіяти у таких системах розумного будинку як Apple Home, Aqara Home та MiHome. Наявність вбудованого датчика освітлення відкриває можливість налаштування сценаріїв роботи, що залежатимуть від часу доби.

Особливості:

  • Бездротовий зв'язок за протоколом ZigBee
  • Вертикальне або горизонтальне встановлення
  • Робота з іншими смарт-пристроями
  • Діапазон робочих температур від -10°C до +45°C
  • Радіус дії датчика – 7 метрів
  • Сумісний з Apple Home, Aqara Home та MiHome
  • Кут огляду – 170°

Стильний дизайн

Датчик руху отримав компактний корпус білого кольору, який можна встановити на витонченій ніжці (входить в комплект) або окремо. Завдяки невеликим габаритам та нейтральному білому кольору Aqara Motion Sensor органічно впишеться у будь-який інтер'єр.

Бездротове живлення

Тепер для встановлення системи "Розумний будинок" більше не потрібно псувати стіни прокладанням численних кабелів. Цей бездротовий датчик, як і інші датчики Aqara повністю бездротовий. Живлення Aqara Motion Sensor здійснюється за допомогою стандартної батарейки форм-фактору CR2450.

Безмежні можливості застосування

Крім можливості розпізнавати рухи людей та тварин, Aqara Motion Sensor здатний визначати рівень освітленості у приміщенні. Наявність датчика освітленості дозволяє йому взаємодіяти з розумними освітлювальними приладами у вашому домі, запускаючи різні сценарії роботи залежно від часу доби.

Безпека для вашого житла

Контролюйте переміщення у кімнатах вашого будинку навіть перебуваючи на відстані. Aqara Motion Sensor дозволяє налаштувати надсилання повідомлень про рухи в полі зору датчика. Таким чином ви зможете отримувати інформацію на свій смартфон та вжити заходів, якщо у вашій оселі з'явилися непрохані гості.

Широкий кут огляду

Цей бездротовий датчик нічого не залишить поза увагою. Aqara Motion Sensor має широкий кут огляду 170°, який дозволяє йому повноцінно контролювати територію у своєму полі зору. Дальність виявлення також радує, вона становить 7 метрів.

Надійне передавання даних

Можете бути впевнені в тому, що Aqara Motion Sensor завжди буде на зв'язку. Бездротовий датчик руху здійснює обмін інформацією за протоколом ZigBee, який забезпечує надійне передавання даних на хаби Aqara Hub або Mijia Multifunctional Gateway (продаються окремо).

Просте встановлення

Встановити датчик руху неймовірно просто. Розробники передбачили самоклеючі елементи, які дозволяють легко закріпити Aqara Motion Sensor на стелі та інших поверхнях, горизонтальних або вертикальних. Ніжка кріплення, що здатна згинатися під кутом до 90 градусів, дозволяє налаштувати напрямок пристрою максимально точно.

Комплект безпеки

Датчик руху + Датчик вібрації + Датчик відкриття вікон і дверей + G2H CameraHub

Хочете контролювати будинок навіть в свою відсутність? З комплектом безпеки Aqara це можна зробити без особливих труднощів. Купуючи весь набір, ви можете максимально убезпечити своє житло і вчасно побачити всі аномальні пересування в квартирі. Датчики і камера зафіксують проникнення в будинок сторонніх, після чого система надішле повідомлення на ваш смартфон. Тому ви будете завжди в курсі того, що відбувається. Крім того, за допомогою цього набору ви також зможете стежити за безпекою дітей, коли вас немає поруч.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню через G2H CameraHub - девайсу, який працює і в якості хаба, і ip-камери відеоспостереження одночасно.

Комплект для догляду за літніми людьми

Бездротовий вимикач + Датчик руху + Hub

Турбуєтеся про своїх літніх батьків або інших родичів? Придбайте набір Aqara для догляду за літніми людьми, і зможете отримувати повідомлення на свій телефон, при довгій бездіяльності людини в будинку (при наявності руху датчик буде передавати вам сигнал на смартфон). А спеціальний бездротовий вимикач з функцією тривожної кнопки дозволить при необхідності одним дотиком надіслати екстрене повідомлення родичам або медичним працівникам.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Комплект для офісу

Hub + Датчик руху + Настінний вимикач + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Aqara допоможе зробити ваш офіс розумним. Досить налаштувати потрібний сценарій і, коли ви входите в приміщення, штори будуть автоматично відкриватися, а коридор висвітлюватися. Ви також можете включити режим презентації з ідеальною налаштуванням освітлення і атмосферою одним натисканням кнопки. А коли ви залишаєте офіс, все освітлення і електроприлади можуть автоматично вимикатися, якщо рух в приміщенні не буде зафіксовано.

Між собою гаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу управління.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Може працювати автономно, без Ajax Hub

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Бездротове з'єднання по протоколу ZigBee; Вертикальна або горизонтальна установка; Робота з іншими смарт-пристроями; Діапазон робочих температур від -10 °C до + 45 °C; Радіус дії датчика - 7 метрів; Сумісний з Apple Home, Aqara Home і MiHome; Кут огляду - 170°

Живлення

Джерело живлення

Батарейки CR2450 x 1

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

30 x 30 x 33 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Датчик руху; тримач; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Датчик руху Aqara Human Body Sensor (EU version)