odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500

Код:712087
Є в наявності
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 video preview
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Конвектор електричний Electrolux ECH/BMI-1500 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 88 ₴
8 847
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електричний конвектор Electrolux ECH/BMI-1500

Конвектор Electrolux ECH/BMI-1500 – це втілення вишуканості та функціональності. Він оснащений компактним нагрівальним елементом нового покоління із збільшеною площею тепловіддачі HEDGEHOG та інверторним блоком керування нового покоління digital INVERTER 3.0, який забезпечує збільшену у 3 рази економію електроенергії. Тому показує відмінні результати за мінімального енергоспоживання. А можливість регулювати температуру з точністю до 1 °С, сенсорне керування та безліч функцій, включаючи батьківський контроль, таймер, датчик відкритого вікна та інші роблять його використання максимально комфортним. І все це у стильному оформленні, яке перетворює цей обігрівач на прикрасу будь-якого інтер'єру.

Ключові переваги:

  • Преміальний дизайн
  • нагрівальний елемент HEDGEHOG: швидке нагрівання та висока тепловіддача
  • Інверторний блок керування digital INVERTER 3.0
  • Функція батьківського контролю та таймер
  • Великий повнокольоровий дисплей та сенсорне керування
  • Датчик відкритого вікна
  • Захист від перегріву
  • Клас пиловологозахищеності IP24
  • Призначений для обігріву приміщень площею до 20 м2
  • Підлоговий або настінний монтаж

Втілення елегантності

Конвектор Electrolux ECH/BMI-1500 із серії Brilliant Marble з першого погляду підкорює своїм досконалим дизайном. Поєднання металу та панелі з удароміцної кераміки, яка повторює малюнок натурального каменю, надає конвектору преміального вигляду. А тонкий профіль та мінімалістичний стиль дозволяють легко вписати його у будь-яку обстановку. Цей конвектор оцінять навіть найвибагливіші користувачі.

Висока ефективність

У цьому конвекторі використовується запатентований нагрівальний елемент HEDGEHOG, що має на 20% менші габарити у порівнянні з аналогами, але здатний виходити на заданий рівень нагріву на 20% швидше. Тому прилад відрізняється збільшеною тепловіддачею та нагріває приміщення скоріше. Крім того, за даними виробника, термін служби нагрівального елемента становить 25 років, що робить цей конвектор по-справжньому довговічним придбанням.

Неперевершена енергоефективність

З конвектором Electrolux ECH/BMI-1500 ви не тільки забезпечите вдома комфортну температуру в холодну пору року, а й заощадите. Все завдяки інверторному блоку керування digital INVERTER 3.0. Він вимірює температуру навколишнього повітря за допомогою спеціального високочутливого датчика і, на основі отриманих даних, плавно змінює потужність нагрівального елемента. Це дозволяє раціональніше використовувати енергію, за рахунок чого прилад стає у 3 рази економічнішим у порівнянні зі звичайними конвекторами.

Три режими та точний контроль температури

Встановлюйте один із 3 автоматичних режимів роботи (Comfort/Eco/Anti-Frost), щоб швидко оптимізувати роботу приладу в залежності від того, чи хочете ви швидко зігріти кімнату або просто підтримувати комфортну температуру. А можливість контролю температури з кроком до 1 °С дозволить налаштовувати його максимально точно.

Функціональність та зручність

Завдяки широкому набору функцій використовувати цей конвектор буде неймовірно просто та зручно. Так, великий повнокольоровий TFT-дисплей та сенсорне керування полегшують налаштування пристрою. Різні режими та користувацькі налаштування дають можливість відрегулювати його роботу відповідно до ваших індивідуальних уподобань. Таймер дозволяє встановити час для автоматичного вимкнення в діапазоні до 24 годин. А функція «Батьківський контроль» допоможе заблокувати панель керування, щоб діти не могли випадково чи навмисно змінити налаштування.

Датчик відкритого вікна

Ще одна розумна функція, яка точно припаде вам до душі – датчик відкритого вікна. Пристрій інтелектуально відстежує температуру в приміщенні і, якщо фіксує різке падіння на 5 або більше градусів протягом 10 хвилин (наприклад, якщо ви відкрили вікно для провітрювання), автоматично переводить обігрівач в режим Anti-Frost. Якщо падіння температури в приміщення продовжиться, обігрівач вимкнеться і ввімкнеться лише в тому випадку, якщо виявить, що температура почала підвищуватися. Це дозволить не витрачати даремно енергію для обігріву приміщення, коли це буде зайвим.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Так

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Підсвічування дисплея

Термостат: Електронний

Клас захисту: IP24

Точність температури: 1 °С

Установка: для підлоги, настінний

Індикація включення

Нагрівальний елемент: HEDGEHOG

Захист від перегріву

Габарити і колір

Колір
Вага

7,4 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

42.4 x 64 x 11.2 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера