odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масляний радіатор Gorenje OR2000M

Код:702179
Є в наявності
Масляний радіатор Gorenje OR2000M фото
Масляний радіатор Gorenje OR2000M фото
Масляний радіатор Gorenje OR2000M фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 30 ₴
3 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Олійний радіатор Gorenje OR2000M

Насолоджуйтесь теплом і затишком свого будинку в холодну пору року з сучасним масляним радіатором Gorenje OR2000M. Він здатний досягти необхідної температури за лічені хвилини і може легко підтримувати заданий рівень нагріву, відрізняється високим рівнем безпеки та практичною конструкцією. А просте керування дозволяє встановити бажану температуру за допомогою вбудованих регуляторів та термостатів. У те час як чотири коліщатка дозволяють легко переміщати прилад по кімнаті, не піднімаючи його і не докладаючи особливих зусиль.

Особливості:

  • Потужність нагрівача: 2000 Вт
  • Контроль рівня нагрівання
  • Вбудований термостат
  • Механічне управління
  • Вбудований захист від перекидання та перегріву
Gorenje

Тепло за вашим бажанням

Gorenje OR2000M – гарний вибір для додаткового обігріву приміщень у холодну пору року. Цей радіатор наповнений олією, яке нагрівається під час роботи та відмінно акумулює тепло, що забезпечує винятково ефективне нагрівання. Таким чином, з урахуванням робочої потужності 2000 Вт ця модель відмінно підійде для кімнат загальною площею до 15м2.

Gorenje

Стабільна температура

Контролюйте ступінь нагріву за допомогою простих механічних елементів керування. Радіатор обладнаний регулятором, який дозволяє виставити потужність, а також термостатом для підтримки стабільну температуру. Тому ви можете бути впевнені, що температура в кімнаті буде відповідати вашим потребам.

Gorenje

Захист від перегріву та небезпечних ситуацій

Обігрівач OR2000M має вбудований захист від перегріву. Вона оберігає внутрішню частину приладу від надмірного нагріву, який може спричинити пошкодження електронних компонентів та нагрівальних елементів, за рахунок чого сприяє більш безпечній та тривалій роботі нагрівача. Крім того, Gorenje OR2000M має додатковий захист від перекидання: якщо радіатор перекинеться на бік, запобіжник вимкне прилад, щоб уникнути небезпечної ситуації. Це означає, що ви можете абсолютно безпечно використовувати прилад у будь-якій кімнаті.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

15 м²

Джерело живлення

Габарити і колір

Колір
Вага

9,5 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

40.8 х 64 х 28 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера