odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053)

Код:709639
Є в наявності
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
Сковорода Tefal Simply Clean 12 см (B5670053) фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
-30%
Вигода 170 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
569
399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сковорода Tefal Simply Clean

Підсмажити омлет і швидко підігріти невелику порцію вечері, приготувати пасерування для бульйону, спекти мініатюрні млинці – для цих завдань ідеальним посудом може стати невелика антипригарна сковорода Tefal. Найчастіше її можна побачити на кухні досвідчених кулінарів та в сім'ях, де є маленькі діти. Сковорода 12 см легко поміститься у багажі, якщо потрібно захопити з собою кухонне начиння у відрядження.

Незважаючи на розмір, ця легка алюмінієва сковорода нічим не поступається стандартним аналогам, які займають вищі позиції у споживчих рейтингах. Зменшений варіант з версії Tefal Simply Clean так само швидко, добре і рівномірно прогрівається завдяки індукційному дну diffusion base. Це повноцінна сковорода з антипригарним покриттям, на якій можна готувати з мінімальним використанням олії. Яєчня, стейк з риби або м'яса – ці та інші страви вийдуть з гарною прожаркою та рум'яною скоринкою. Покриття з титановими частинками відрізняється підвищеною стійкістю до стирання і екологічно безпечне.

Особливості:

  • 100% легка в очищенні як усередині, так і зовні: Відкрийте для себе легкий в очищенні продукт зі 100% антипригарним покриттям усередині, зовні і навіть вогнезахисною основою ручки для легкого очищення всього за одну мить.
  • Титанове антипригарне покриття: Високоякісне антипригарне покриття дуже міцне та стійке завдяки ультрасильній структурі та захисному титановому покриттю.
  • 100% безпечне антипригарне покриття: 0% ПФОК, 0% свинцю, 0% кадмію. Суворіший контроль, ніж той, що вимагається чинними законодавчими нормами до виробів, що контактують з їжею. Відсутність свинцю та кадмію (без Pb та Cd) означає відсутність умисного додавання Pb та Cd у покриття. Немає міграції при рівні 0,005 мг/кг.
  • Diffusion base: Завдяки своїй основі Diffusion base тепло добре розподіляється по всій сковороді для відмінного та рівномірного приготування.
  • Ідеальна для смачних золотих млинців: Невелика поверхня для готування спеціально розроблена для приготування смачних золотих млинців або яєць.
  • Ергономічна ручка: Досягайте повного контролю за допомогою ручки, розробленої для комфорту та точності, з покращеною ергономікою та міцним захопленням.
  • Зроблено у Франції: Розроблено та вироблено у Франції з використанням найвищої майстерності та досвіду.
  • Tefal: Посуд №1 у світі: Tefal докладає всіх зусиль, щоб гарантувати ідеальні результати приготування щоразу, коли ви заходите на кухню.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Серія

Simply Clean

Матеріал корпусу
Внутрішнє покриття
Антипригарне покриття
Діаметр
Кришка

Ні

Сумісність із джерелами тепла
Призначення
Форма
Додатково

Висота стінки: 27.90 мм; Об'єм: 0,2 л; Діаметр дна: 8,8 см

Додаткові характеристики

Можливість миття в посудомийній машині

Так

Особливості
Тип кріплення ручок
Матеріал ручки
Кількість предметів
Колір внутрішнього покриття
Колір корпусу

Фізичні характеристики

Вага

170 г

Габарити в упаковці (ВХШХГ)

120 х 60 х 240 мм

Комплектація
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера