odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ergo 40GFS5500

Телевізор Ergo 40GFS5500 – ваше вікно у світ яскравих та захоплюючих розваг. Велика діагональ, детальне зображення завдяки Full HD Дозвіл, елегантний дизайн і широкий функціонал роблять це ТБ чудовим вибором для широкого кола користувачів. А вбудований SMART TV на основі новітньої системи Android 11 дозволяє зручно переглядати онлайн-фільми, серфити в інтернеті та використовувати всі ваші улюблені програми, як на звичайному Android-смартфоні. При цьому керувати телевізором можна як з пульта дистанційного керування, так і за допомогою голосових команд або програми для смартфонів. Тому все, що вам потрібно, щоб добре провести вечір із сім'єю чи друзями – це включити Ergo 40GFS5500 та вибрати собі фільм чи передачу до смаку.

Чітка картинка від краю до краю

Дивіться новини або художні фільми, спортивні матчі або діснеївські мультфільми з повним зануренням у те, що відбувається на екрані. Цей 40-дюймовий телевізор з Full HD (1920x1080) роздільною здатністю та відмінним показником контрастності може відтворювати контент високій якості, зберігаючи всі деталі та руйнуючи кордони між цифровим та реальним світом. Тим більше, що найтонші рамки, що обрамляють дисплей, зовсім не відволікають увагу від того, що відбувається. Тому й яскраві сучасні ігри, і кіноновинки будуть чудово виглядати на цьому великий екран.

Ergo

Легкий доступ до цифрового мовлення

Вбудовані цифрові та аналогові тюнери дозволяють швидко та просто підключитися до ефірного телебачення за допомогою звичайної антени або кабелю. Тобто вам не доведеться встановлювати додаткове обладнання, щоб дивитися канали, які ви звикли. Все, що Потрібно, вже йде в комплекті.

Ergo

Елегантний дизайн

Завдяки зовнішньому мінімалізму та класичному, вишуканому дизайну цей ТБ легко впишеться в будь-який інтер'єр. І стане чудовим сучасним акцентом для будь-якої обстановки.

SMART TV – прямий доступ до будь-якого контенту

Вбудований функціонал Smart TV на базі Android 11 знімає обмеження і перетворює звичайний телевізор на повністю незалежний пристрій з повним доступом до величезної кількості різного контенту. Дивіться відео на YouTube, завантажуйте Android-ігри із фірмового магазину додатків Google, отримуйте доступ до фільмів та серіалів на Netflix*, спілкуйтеся з друзями у Facebook та інших соціальних мережах. І все це прямо на екрані телевізора та без додаткового обладнання. Вибирайте будь-які розваги на свій смак та проводьте час так, як вам подобається.

Ergo

Характеристики

Екран

Діагональ

40"

Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

Cortex A55

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

Так

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Оперативна пам'ять: 1 ГБ

Курсорне керування

Управління зі смартфонів

Постійна пам'ять: 8 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Максимальне енергоспоживання: 75 Вт

У режимі очікування: 0,5 Вт

Середнє енергоспоживання: 47 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

5,3 кг

Вага без підставки

5,2 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

904 х 563 x 180 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

904 х 516 x 80 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера