odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Bugatti VERA easy зелене яблуко 14-SVERACM

Код:668334
Немає в наявності
Електрочайник Bugatti VERA easy зелене яблуко 14-SVERACM фото
Електрочайник Bugatti VERA easy зелене яблуко 14-SVERACM фото
cashback iconКешбек 74 ₴
7 499
Колір
Cream фото
Glossy Red фото
Green фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чайник Bugatti VERA – це футуристичний дизайн і чудові функціональні можливості. Різноманіття колірних рішень допоможе підібрати виріб улюбленого кольору або відповідного до дизайну. Оригінальний чайник впишеться в інтер'єр сучасної кухні, не перестаючи дивувати своїм виглядом гостей.

 
 

Інноваційний дизайн Bugatti Vera – це результат низки досліджень, в ході яких було доведено, що конічна форма корпусу у чайника здатна значною мірою економити електроенергію. У поєднанні з дисковим нагрівальним елементом, це дозволяє чайнику Bugatti Vera знизити енергоспоживання на 25%. Водночас швидкість нагрівання води при цьому тільки збільшується.

 

Чайник Bugatti Vera має зручну підставку з центральним контактом, тобто ви можете повертати його на 360 градусів і ставити на базу з будь-якого положення. Кришка відкривається від легкого натискання, а під кришкою встановлений знімний фільтр з можливістю миття, щоб в чашку лилася тільки чиста вода.

 
 

Ручка чайника – це панель керування з дисплеєм та сенсорними кнопками. Вбудовані датчики визначають температуру та рівень води і відображають інформацію на дисплеї. Таймер дозволить закип'ятити воду прямо до початку чаювання, і не пропустити обід, навіть якщо ви сильно зайняті, але заздалегідь встановили потрібний час.

 

Чайник Bugatti Vera автоматично нагріє воду і подасть звуковий сигнал. Можна самостійно регулювати температуру нагрівання води від 45 до 100 градусів. Це особливо важливо, якщо ви віддаєте перевагу зеленому чаю або чаю з трав, який втрачає корисні властивості, якщо заварений окропом.

 
 

Чищення та догляд: Частота видалення накипу залежить від жорсткості води і від частоти використання. Слід використовувати фільтровану або бутильовану воду з нейтральним змістом PH. Рекомендується проводити чищення через кожні 100-200 циклів кип'ятіння або всякий раз, коли на дні (всередині) чайника почнуть з'являтися білясті плями – відкладення накипу. Щоб повністю розчинити накип використовуйте спеціальні засоби для видалення накипу для чайників. Суворо дотримуйтесь інструкцій на пакуванні. Також BUGATTI рекомендує такий природний метод очищення: налийте в чайник 500 мл білого винного оцту і 500 мл води. Для очищення сенсорної шкали рівня всередині чайника від вапняних відкладень скористайтеся щіткою, змоченою у винному оцті. Потім натисніть кнопку on/off і закип'ятіть розчин води і оцту. Коли видалення накипу завершено, вилийте воду з чайника і наповніть його свіжою і чистою водою кілька разів, щоб видалити запах та присмак оцту.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Захист

Захист від перегріву

Довжина кабелю

0,75 м

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

32 x 22 х 18 см

Вага

1,45 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Bugatti VERA easy зелене яблуко 14-SVERACM