odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465

Код:709605
Є в наявності
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 video preview
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
Ігрова клавіатура Logitech G715 Tactile (White) L920-010465 фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
7 999
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова клавіатура Logitech G715

Бездротова клавіатура ігрового класу G715 з колекції Aurora Collection з можливістю підключення за технологією LIGHTSPEED та Bluetooth® поставляється з найм'якішою підставкою під зап'ястя та покликана забезпечувати комфорт під час тривалих ігрових сесій. Обладнана RGB-підсвічуванням та механічними перемикачами GX. Колір постачання: білий туман. Кольорові аксесуари купуються окремо.

ТЕ, ЩО ПОТРІБНО

Бездротова механічна ігрова клавіатура G715 з колекції Aurora Collection – це компактність, низькі клавіші без цифрового блоку та висока продуктивність. Вона забезпечує свободу самовираження та стилю гри.

  • Бездротовий. LIGHTSPEED + Bluetooth
  • Виберіть свій стиль. З налаштовуваним забарвленням та приладдям для організації ігрового процесу
  • Зручна та компактна. Вбудована підставка для зап'ясть та відсутність цифрового блоку

КОНСТРУКЦІЯ З НИЗЬКИМИ КЛАВІШАМИ ГАРАНТУЄ НЕЙМОВІРНУ ЗРУЧНІСТЬ

Продумана естетика G715 і зручна підставка для зап'ясть дозволяють з головою поринути у захоплюючий ігровий світ. Компактний дизайн без цифрового блоку з можливістю регулювання висоти забезпечує комфортну гру протягом дня.

LIGHTSYNC – ВАШ НЕПОВТОРНИЙ СТИЛЬ

Технологія LIGHTSYNC «оживляє» ігровий процес завдяки м'якому, вишуканому світловому оздобленню по периметру та підсвічуванню під кожною клавішею. Яскраво проявіть себе за допомогою чотирьох захоплюючих анімаційних ефектів Play Mood, які стали фірмовими для колекції Aurora Collection. За бажанням підсвічування та анімаційні ефекти можна налаштувати самостійно. У вашому розпорядженні близько 16,8 млн програмованих RGB-відтінків та безкоштовне програмне забезпечення G HUB.

ГРАЙТЕ ВІЛЬНО. ГРАЙТЕ БЕЗ ПЕРЕШКОД.

Завдяки надшвидкому бездротовому підключенню LIGHTSPEED ви завжди будете у грі. Перехід у режим Bluetooth одним натисканням кнопки. Місткість батареї дозволяє безперервно грати протягом цілих 25 годин* на столі, на колінах, на дивані, де завгодно. Заряджайте батарею в будь-який час — за допомогою кабелю з роз'ємами USB-C та USB-A із комплекту постачання. Або ж просто залишайтеся у дротовому режимі. За допомогою одного USB-приймача LIGHTSPEED можна підключити і клавіатуру G715, і бездротову ігрову мишу G705. Це дасть змогу розвантажити USB-порти та оптимізувати робочий стіл без втрати продуктивності.

*Значення часу роботи батареї отримано за максимальної яскравості всіх світлодіодів до повної розрядки. Залежить від режиму експлуатації, особливостей розряджання батареї, а також від комп'ютера.

ІГРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВАС ПІД РУКОЮ

Почніть набувати ігровий досвід (звичайно, позитивний) з приємних відчуттів, які дарують механічні перемикачі GX, гнучкі функції ігор у дротовому або бездротовому режимі та повний набір мультимедійних клавіш, що завжди під рукою. Цього цілком достатньо, щоб грати на межі можливостей і при цьому оперативно керувати відтворенням музики, фільмів та іншого. Точне регулювання гучності звуку одним рухом. Намагайтеся вибрати такий перемикач GX, який підходить саме вам. Моделі з лінійним ходом працюють тихо і мають низький коефіцієнт тертя. Пристрої з тактильним відгуком дають відчутний поштовх і клацають. За відгуками, найбільш популярні серед геймерів саме моделі із клацанням.

НАЛАШТУВАННЯ ІГРОВИХ ПРИСТРОЇВ ЗА ДОПОМОГОЮ G HUB

Стиль та естетика гри повністю залежать від ваших уподобань. Якщо ви любите витонченість і блиск, налаштуйте RGB-підсвічування на свій смак за допомогою G HUB. Перейдіть в ігровий режим і на час гри відключіть певні клавіші, щоб захоплюючий процес не перервався раптово. G HUB дозволяє вибирати, які саме кнопки слід відключити. Ваші можливості програмування та конфігурації практично безмежні. Але за бажанням можна скористатися і вже встановленими параметрами та налаштуваннями підсвічування. G715 готова до роботи.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Розкладка
Сумісність

Windows

Кількість клавіш

87 шт

Особливості

Освітлення 16 світлодіодами під корпусом

Технологія LIGHTSPEED

Тактильні перемикачі

Мультимедійні клавіші

Механічні перемикачі

PBT-клавіші

Регулятор гучності

Підсвічування: RGB

RGB-підсвічування

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Так

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Так

Живлення

Джерело живлення
Час автономної роботи

Літій-полімерна батарея, що перезаряджається, розрахована на 30 годин гри (Значення часу роботи батареї отримано при максимальній яскравості всіх світлодіодів до моменту повної розрядки. Залежить від режиму експлуатації, особливостей розрядки батареї, а також від використовуваного комп'ютера)

Фізичні характеристики

Колір
Вага

976 г

Габарити (ВхШхГ)

37,2 x 157 x 370,6 мм

Комплектація

Клавіатура

Інструкція

Гарантія

Кабель-перехідник USB-A на USB-C

Приймач LIGHTSPEED

Підставка для зап'ясток

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера