odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Xerox WC 3335DNI з Wi-Fi (3335V_DNI)

Код:673526
Немає в наявності
БФП лазерний Xerox WC 3335DNI з Wi-Fi (3335V_DNI) фото
БФП лазерний Xerox WC 3335DNI з Wi-Fi (3335V_DNI) фото
cashback iconКешбек 148 ₴
14 896

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xerox WorkCentre 3335DNI – багатофункціональний пристрій, який поєднує у собі чотири важливі опції: копіювання, сканування, факсимільний зв'язок та друк. Він без проблем забезпечує високу продуктивність, необхідну для ефективного виконання повсякденних завдань. І оснащений найсучаснішими технологіями, включаючи підтримку бездротового друку з мобільних пристроїв та передові функції безпеки. А досить компактний корпус дозволяє використовувати цей БФП навіть в обмеженому просторі. Тому він підійде для будь-яких офісів.

Один пристрій для різних завдань

Роздруковуйте документи, копіюйте, надсилайте факси партнерам і скануйте з високою роздільною здатністю за допомогою одного універсального пристрою – Xerox WC 3345DNI. Він був розроблений для ефективного виконання повсякденних офісних завдань, тому відрізняється високою обчислювальною потужністю і має значний обсяг пам'яті. Завдяки цьому БФП забезпечує більш швидке отримання першого відбитка і швидкість друку до 33 сторінок А4 за хвилину. А також легко витримує великі навантаження, видаючи до 50 000 відбитків на місяць.

Інтуїтивно зрозуміле керування

Кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 4,3 дюйма виводить роботу з пристроєм на новий рівень комфорту. Достатньо лише кілька кліків, щоб налаштувати потрібні вам параметри.

Без метушні та зайвих рухів

Xerox WC 3335DNI допоможе зробити роботу з документацією максимально простою. Місткі лотки для подавання паперу забезпечують безперебійну роботу навіть при великому завантаженні. А функція автоматичного двостороннього друку позбавляє від потреби особисто контролювати процес.

Сучасні технології

Вбудований Wi-Fi та підтримка Apple AirPrint, Google Cloud Print і Mopria дозволяють надсилати документи на друк зі смартфона або планшета на базі Android та iOS. Без встановлення додаткових драйверів. Крім того, ті, хто часто друкує з мобільних гаджетів, оцінять функцію Wi-Fi Direct, яка забезпечує пряме з'єднання з пристроями через бездротову мережу. Навіть за відсутності роутера та підключення до інтернету.

Можливості підключення

Друкуйте звідки завгодно. БФП обладнаний як мережевим портом Ethernet (RJ-45), який дає можливість легко інтегрувати його в офісну мережу, так і USB роз'ємом, що дозволяє друкувати безпосередньо з флешки або зовнішнього жорсткого диска.

Захист даних

На Xerox WC 3335DNI можна покластися у будь-яких питаннях. В тому числі і в питаннях безпеки. Ваші конфіденційні документи будуть надійно захищені від несанкціонованого доступу за допомогою нових функцій безпеки, включаючи IPsec, SNMPv3, фільтрацію IP-адрес та захищений друк.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість чорно-білого друку

33 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Google Cloud Print

AirPrint

Wireless Direct Printing

Ємність лотка

Лоток подачі

250 стор

Лоток прийому

150 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

50000

Ресурс чорного картриджа

2600 стор

Роздільна здатність друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Щільність паперу

60-220 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Роздільна здатність сканера

600 х 1200

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 30 стор/хв

Дисплей (тип матриці)

CIS

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Двосторонній

Кількість копій за цикл

1-999

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Linux

Windows

Mac OS

Вага

15,54 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера