odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20

Код:678885
Очікується
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Ручний бездротовий пилосос Dreame Tracking Wireless Vacuum Cleaner T20 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Dreame T20 – це легкий бездротовий пилосос, в якому використовуються унікальні запатентовані технології, які допомагають забезпечити високу продуктивність і чистоту в вашому домі, автомобілі або будь-якому іншому місці. Висока потужність всмоктування дозволяє йому збирати будь-яке сміття. Система фільтрації затримує пил з майже ідеальною ефективністю, випускаючи тільки чисте свіже повітря. А моторизована основна щітка і набір додаткових аксесуарів ретельно очищають все від килимів і постільної білизни до автомобільних сидінь і найдальших куточків. Щоб все навколо сяяло чистотою.

 

Потужний двигун та сила всмоктування 25 000 Па

Серце будь-якого пилососа – це двигун, і Dreame Т20 оснащений одним з кращих на ринку. У ньому встановлений новітній високошвидкісний мотор SPACE 4.0, заснований на технологіях аерокосмічного рівня. Він може розвивати швидкість до 125 000 об/хв, дозволяючи Т20 генерувати потужність всмоктування до 150 AW (аероватт) і силу всмоктування 25 000 Па. За рахунок чого девайс прибирає глибше і ретельніше, ніж традиційні пилососи, і без проблем видаляє пил та сміття з будь-яких поверхонь.

 
 

12 циклонів

Немає нічого гіршого за пилосос, який повертає пил назад у кімнату. Ось чому в Xiaomi Dreame T20 використовується вдосконалена технологія 12-циклонного сепаратора для фільтрації пилу, бруду і волосся. Ця система відрізняється високою ефективністю, запобігає повторному потраплянню пилу в повітря і засміченню самого фільтра. Що забезпечує на 63% більш тривалий термін служби фільтра в порівнянні з традиційними картриджами.

 

5-ступінчаста система фільтрації

На додаток до 12 циклонів, пилосос також використовує 5-ступінчасту систему фільтрації, що включає в тому числі і високоефективний HEPA-фільтр. Вона вловлює 99,97% часток розміром до 0,3 мкм і гарантує, що будь-який пил, який ви збираєте, залишиться в контейнері.

 

Кілька рівнів потужності

Пилосос Dreame T20 має чотири режими очищення, які відрізняються потужністю всмоктування і споживанням енергії. Так, для глибокого очищення килимового покриття найкраще підійде максимальний рівень потужності, а для повсякденного прибирання та збору з підлоги пилу й шерсті оптимальним буде стандартний режим. Перемикайте налаштування простим натисканням кнопки, щоб регулювати потужність і час очищення в залежності від своїх потреб.

 
 

70 хвилин автономної роботи

Ємний акумулятор забезпечує пилососа до 70 хвилин автономної роботи в стандартному режимі або близько 30 хвилин в режимі глибокого очищення. Чого цілком достатньо для ретельного прибирання середньої по площі квартири.

 

Універсальна щітка зі смарт керуванням

Моторизована основна насадка з V-подібною щіткою забезпечить глибоке очищення поверхонь будь-якого типу. Її довга і м'яка щетина допомагає вичистити бруд з тріщин і стиків на підлозі, а коротка і жорстка нейлонова щетина ефективно видаляє пил і шерсть з килимів. При цьому, завдяки спеціальним датчикам та інтелектуальній технології, ця насадка самостійно регулює потужність всмоктування в залежності від типу підлоги (в автоматичному режимі). Що гарантує більш ретельне прибирання і раціональне використання ресурсу батареї.

 

Відмінно укомплектований

З цим бездротовим пилососом ви швидко і легко приберете навіть такі складні місця, як щілини в дерев'яній або кахельній підлозі, килими з довгим ворсом і оббивку меблів. Dreame Т20 поставляється з декількома зручними насадками, які прості у використанні і установці:

  • Щітка для видалення кліщів - ідеальна для меблів, подушок і ковдр. Глибоко чистить і видаляє навіть найстійкіші забруднення, пил і 99,9% кліщів.
  • Щітка 2-в-1 - універсальний інструмент для самих різних поверхонь. Вона допоможе почистити все від клавіатури ноутбука до автомобільних сидінь.
  • Щілинна насадка - призначена для очищення простору під і між меблями, збору пилу у плінтусів та в інших важкодоступних місцях.
 

Кольоровий HD екран

Для більшої зручності Dreame T20 оснащений великим цифровим екраном. З його допомогою ви можете легко контролювати відсоток заряду батареї і поточний режим роботи пилососа.

 

Легке обслуговування

Подбайте про зібране сміття, не забруднивши руки. Завдяки продуманій системі очищення контейнера, його можна спорожнити одним натисканням. А фільтр просто промити водою. Все просто та гігієнічно.

 

Максимально тиха робота

Вам потрібно навести порядок в домі, але не хочете сильно шуміти? Dreame Т20 вирішує цю проблему. Цей бездротовий пилосос оснащений 8-ступінчастою технологією, що забезпечує ефективне зниження шуму. Тому ви можете спокійно прибирати, не побоюючись потривожити оточуючих.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

LED

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

HEPA

Тип пилозбірника

Циклонний (контейнер)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Ні

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

450 Вт

Потужність всмоктування

11000 Па

Регулювання потужності

На ручці

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

4 год

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність аккумулятора

3000 мАч

Конструкція та комплектація

Габарити

70 x 27 x 23 см

Вага
Колір

Червоний

Матеріал корпусу

Пластик

Комплектація

Пилосос, насадки, гарантійний талон, інструкція