odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E

Код:678995
Очікується
Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E фото
Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E фото
Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E фото
Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E фото
Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 20 ₴
2 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Babyliss D373E

Фен Babyliss D373E — надійна багатофункціональна повнорозмірна модель від європейського перевіреного виробника. Це гармонія сучасного стилю, ергономіки та продуктивності. Відмінна функціональність в класичному форм-факторі ідеально поєднується з високою потужністю двигуна в 2000 Вт. Конструкція ретельно опрацьована, тому фен легко та зручно лежить в руці. Вага мотора спеціально розподілена так, щоб навіть після довгої роботи феном зняти напругу з кисті. Максимум комфорту та завжди відмінний результат.

Фен Babyliss D373E включає всі необхідні функції сучасного аксесуара для догляду за волоссям. Однією з них є іонізація. Негативно заряджені іони благотворно діють на волосся в процесі сушіння та укладання. Вони не дають волосу пересушиться та зберігають необхідну вологість всередині нього. Додатковою перевагою даної функції є позбавлення від статичної електрики. Завдяки іонізації ваше волосся буде виглядати здоровим, а також стане слухняним і м'яким.

Babyliss D373E ідеально підійде для будь-якого типу волосся. Він дозволяє легко налаштувати параметри потужності потоку та температури з урахуванням індивідуальних особливостей вашого волосся. За допомогою 3 температурних режимів і 2 швидкісних ви зможете підлаштовувати під себе фен для отримання бажаного результату сушки та укладання волосся. Активувати потрібний режим можна за допомогою простого та інтуїтивно зрозумілого управління, розташованого на ручці приладу.

Фен Babyliss D373E гарантує дбайливий і м'який вплив на ваше волосся в процесі їх сушіння або укладання. Холодний потік повітря надійно зафіксує укладку. Луска на поверхні волосся піднімається під впливом теплого повітря під час сушіння. Холодний потік їх пригладжує до поверхні, тому волосся буде м'яким, гладким і блискучим. Шикарні доглянуте волосся з природним блиском безсумнівно порадує господиню після догляду феном Babyliss. Використання фена Babyliss D373E також легке, як і його зберігання. Шнур довжиною 1,95 м може зберігатися в корпусі. Це відмінна риса даної моделі. Шнур просто втягується в корпус фена — мінімум займаного простору.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування

Догляд за волоссям

Тип двигуна

DC

Потужність
Кількість температурних режимів

3

Джерело живлення

Додаткові характеристики

Кількість швидкостей

2

Насадки

Дифузор

Концентратор 9 мм

Колір

Чорний

Режим роботи та функції

Подача холодного повітря

Захист від перегріву

Іонізація

Форм-фактор
Конструкція та зручності

Решітка знімна

Панель управління

Таймер, що налаштовується

Ні

Пульт дистанційного керування

Ні

Вибір температури нагрівання

Так

Синхронізація зі смартфоном

Ні

Фізичні характеристики

Вага

450 г

Вага в упаковці

1.083 кг

Довжина шнура

1.95 м

Габарити (В х Ш х Г)

26 х 21,5 х 8,5 см

Габарити в упаковці (В х Ш х Г)

28 х 23.3 х 10 см

Комплектація

Інструкція

Гарантійний талон

Фен

Дифузор

Концентратор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Фен Babyliss CordKeeper2000 D373E