odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска BRAUN TS 735 TP

Код:703697
Немає в наявності
Праска BRAUN TS 735 TP фото
Праска BRAUN TS 735 TP фото
Праска BRAUN TS 735 TP фото
Праска BRAUN TS 735 TP фото
cashback iconКешбек 28 ₴
2 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Праска Braun TS 735 TP серії TexStyle 7

Потужність: 2400 Вт. Запатентована підошва Eloxal забезпечує легке ковзання і високу стійкість до пошкоджень. Паровий удар: 180 г/хв. Регульована подача пари: 0-50 г/хв. Обсяг резервуара для води: 400 мл. Вертикальне відпарювання. Система антинакип і антикапля. Додаткова насадка Textile Protector для делікатних тканин. Паровий носик. Колір: білий/сірий.

Висока потужність

Праска Braun TS 735 TP володіє відмінними технічними показниками. Потужність в даній моделі досить висока – 2400 Вт, що забезпечує інтенсивну подачу пари та як наслідок ефективне прасування. Регульована подача пари має максимальне значення 50 г/хв, а паровий удар становить 180 г/хв. Ви можете відпарити одяг на вішалці використовуючи функцію вертикального відпарювання.

Насадка Textile Protector

Праска Braun TS 735 TP дбайливо розпрасує делікатні тканини, а також одяг чорного кольору, не залишаючи блиску на ньому завдяки спеціальній насадці Textile Protector. Також вона запобігає пригоранню тканини, адже температура підошви спеціально знижується для делікатної роботи, однак результат залишається ефективним. Ви можете купити Braun TS 735 TP і більше не використовувати додаткову тканину, щоб прасувати костюм.

Підошва Eloxal

Праска оснащена особливою підошвою Eloxal, яка має анодований шар. Підошва стійка до подряпин і набагато краще ковзає по тканині, ніж підошва з нержавіючої сталі. Унікальний паровий носик дозволяє розпрасовувати кишені, коміри та інші дрібні ділянки одягу. Резервуар для води має великий об’єм – 400 мл. Праска Braun TexStyle 7 TS 735 TP – це сучасний прилад, який впорається навіть з дуже м'ятою і ніжною тканиною.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Режими
Додаткова інформація

3 активні парові зони

Підходить для водопровідної води

Великий резервуар для води

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

180

Постійна подача пари, г/хв

50

Обсяг резервуара для води

400 мл

Довжина шнура

2,5 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

15 x 12 x 28 см

Вага

1.6 кг

Вага в упаковці

1.93 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Мірний стакан

Протектор для тканини

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера