Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station

Код:702743
Очікується
Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station фото
Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station фото
Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station фото
Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Станція авто-вивантаження для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station

Станція автоматичного очищення – ідеальний компаньйон для робота-пилососа Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra. Вона за лічені секунди забирає сміття з контейнера завдяки високій силі всмоктування в 16 500 Па та практичній двоканальній конструкції, а також служить док-станцією для заряджання пилососу. А функція моніторингу тиску в повітроводі в режимі реального часу та прозора стінка дозволяють повністю контролювати його стан. Все це доповнено мінімалістичним дизайном, який відмінно доповнює як зовнішність самого Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, так і будь-який домашній інтер'єр в цілому.

Особливості:

  • Двоканальний пилозбірник
  • Сила всмоктування 16 500 Па
  • 2-в-1: збирання пилу та заряджання пилососа
  • Мішок для пилу об'ємом 4 літри (2 штуки в комплекті)
  • Просте управління очищенням/збиранням пилу
  • Прозора конструкція повітроводу для кращого контролю

Очищення контейнера за 10 секунд

Потужність всмоктування до 16 500 Па в комплексі з конструкцією двоканального пилозбірника забезпечує станції самоочищення набагато більшу ефективність, ніж у традиційних одноканальних моделей. Все завдяки системі, коли один отвір використовується для забору пилу, а другий для нагнітання повітря в пилосос. Тому для спустошення контейнера їй знадобиться лише близько 10 секунд. А моніторинг тиску повітря в режимі реального часу допомагає пристрою відстежувати стан роботи станції та вчасно виявляти засмічення.

Мішок для пилу великої ємності

Місткий 4-літровий мішок для збору пилу в 10 разів більший за ємність для збору пилу, яку використовує пилосос Mop 2 Ultra. Тому позбуватися зібраного сміття вам доведеться набагато рідше – раз на кілька тижнів. А зручна конструкція забезпечує просту заміну мішка без контакту з пилом та брудом.

В один дотик

Для керування функціями забору пилу або очищення станції передбачена лише одна кнопка, що дуже просто та зручно. Крім того, кнопка розташована на помірній висоті, щоб до неї можна було дістати без особливих проблем.

Практичні деталі

Додатковою і корисною функцією цієї станції автоматичного очищення є зарядка пилососа. Тому з нею поповнення батареї робота-прибирача стане ще простішим. А пряма та прозора конструкція повітроводу дозволить вам повністю контролювати його стан на предмет засмічення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Сумісний бренд
Сумісна модель
Додаткова інформація

Двоканальний пилозбірник; Сила всмоктування 16 500 Па; 2-в-1: збирання пилу та заряджання пилососа; Мішок для пилу об'ємом 4 літри; Просте управління очищенням/збиранням пилу; Прозора конструкція повітроводу для кращого контролю

Найпопулярніші запити в категорії Станція авто-спорожнення для робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station