odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP

Код:712411
Немає в наявності
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP фото
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP

Відкрийте для себе легке та просте змішування з Braun MQ 100. Завдяки запатентованій технології PowerBell ручний блендер Braun MQ 100 здатний дуже рівномірно змішати інгредієнти – саме те, що вам потрібно для смачної та вишуканої страви чи ягідного смузі. Продумана конструкція із захистом від бризок гарантує, що на вашій кухні не буде безладу. А проста активація одним дотиком дає змогу негайно розпочати роботу. Цей зручний ручний блендер, що займає мінімум місця для зберігання – чудовий помічник у повсякденному приготуванні їжі.

Особливості:

  • Потужний, тихий двигун постійного струму
  • Максимальна потужність 450 Вт для швидкого та чудового результату
  • Старт подрібнення одним дотиком
  • Знімна насадка-блендер
  • Особлива антирозбризкувальна форма насадки
  • Надгострі леза для рівномірного подрібнення
  • Мірна склянка на 600 мл

Висока ефективність

Занурювальний блендер Braun MQ 100 Soup – ідеальний інструмент для тих, хто любить готувати та експериментувати. Він оснащений дуже твердими лезами із нержавіючої сталі, які розташовані під кутом у протилежних напрямках, щоб забезпечити найкращі результати змішування. А його насадка має унікальну форму квітки дзвоника, яка повернена в протилежному напрямку лезам, так що продукти втягуються всередину більш ефективно. Це дозволяє досягти рівномірних і прекрасних результатів з широким спектром м'яких та твердих інгредієнтів.

Технологія PowerBell для ідеального змішування

Цей блендер чудово впорається з приготуванням супів-пюре, дитячого харчування, смузі, пюре з ягід та інших страв. Все завдяки запатентованій технології ручного змішування Powerbell, яка дає точніші та рівномірніші результати змішування, дозволяючи отримувати ідеальну консистенцію щоразу.

Двигун на 450 Вт

Потужний, безшумний та компактний двигун – гарантія надійності. Він забезпечує продуктивність для найшвидших та найкращих результатів обробки будь-яких продуктів.

Технологія контролю розбризкування

Технологія Braun SplashControl запобігає розбризкуванню та забезпечує найкращі результати змішування без зайвого безладу. Тому і ви, і ваша кухня зможете залишатися бездоганними.

Елементарне керування

Почніть змішувати одним дотиком – просто візьміть блендер і активуйте його за допомогою великої кнопки. А ергономічна ручка, яку легко утримувати в руці, сприяє кращому контролю.

Пластикова склянка на 600 мл, що не містить бісфенол-А

Від смачних соусів до дитячого харчування – змішуйте все у чаші на 600 мл, яка йде в комплекті з блендером. Вона не містить бісфенолу-А і має маркування вимірювання в мілілітрах та рідких унціях, що полегшує змішування та забезпечує точність.

Якісні компоненти

Ви завжди можете покластися на блендер Braun MQ 100 Soup. Він розроблений у Німеччині та виготовлений у ЄС відповідно до найвищих стандартів. Крім того, ним просто приємно користатися.

Простота та економія часу

Блендер можна розібрати за кілька швидких кроків перед тим, як помістити знімні частини у посудомийну машину, що забезпечує зручне очищення. До того ж він досить компактний, завдяки чому його можна зберігати у шафі, не виділяючи місце на стільниці.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Подрібнення

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Технологія Splash control: захист від розбризкування; Ультра-міцні ножі з нержавіючої сталі; Норма насадки-блендера закручена убік; Насадки підходять для миття в посудомийній машині

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

0,66 кг

Вага в упаковці

0,8 кг

Габарити (ВхШхГ)

20 х 10,2 х 15 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

35,7 х 9,4 х 10,4 см

Комплектація

Блендер; Мірний стакан; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Блендер занурювальний BRAUN MQ 100 SOUP