odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY

Код:720775
Немає в наявності
Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY фото
Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY фото
Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY фото
Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY фото
Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY фото
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY

Занурювальний блендер. Комплектація: металева нога з лезом Triblade TM, вінчик з нержавіючої сталі, мірна чаша об'ємом 0,7 л., насадка для пюре, насадка міні-подрібнювач з чашею об'ємом 0,5 л. Потужність: 1000 Вт. Регульована швидкість і режим Турбо. Матеріал корпусу: пластик. Колір: сірий.

МАКСИМАЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Уявити «арсенал» сучасного кухаря без блендера практично неможливо. Цей компактний прилад давно і впевнено складає конкуренцію міксерам та навіть кухонним машинам середнього класу. З покупкою занурювального блендера Kenwood HBM 60.307 GY, ви отримаєте саме такий пристрій – багатофункціональний, зручний у роботі (легкий пластиковий корпус та ергономічна ручка).

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ

Блендер працює від вбудованого двигуна потужністю 1000 Вт з оригінальною системою регулювання швидкості. Насадки обертаються швидше або повільніше в залежності від того, як сильно ви стискаєте ручку. Можливо, така схема може здатися незручною на першому етапі або якщо ви звикли до традиційних кнопок. Тим не менш, вона забезпечує більший контроль за змішуванням інгредієнтів. Також передбачено режим «Турбо» для роботи на максимальній потужності. Він може знадобитися для обробки найщільніших сумішей.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Основним інструментом є металева нога Triblade з трилопатевим лезом, яке легко справляється з подрібненням найбільш твердих продуктів. Змінні насадки: вінчик для збивання рідких інгредієнтів, насадка для приготування пюре, закритий мініподрібнювач ємністю 500 мл із власним лезом у нижній частині. Додаткова чаша на 0,5 л із нанесеними на стінки мірними шкалами. Оформити покупку блендера Kenwood HBM 60.307 можна онлайн. Офіційна гарантія якості від виробника.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

Регульоване

Насадки
Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір

Сірий

Вага

1,77 кг

Габарити (ВхШхГ)

32 x 53 x 12 см

Комплектація

Металева нога з лезом Triblade TM, віночок з нержавіючої сталі, мірна чаша об'ємом 0,7 л., насадка для пюре, Насадка міні-подрібнювач з чашею об'ємом 0,5 л

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Блендер занурювальний Kenwood HBM 60.307 GY