odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрогриль DeLonghi SW12C BK

Код:690916
Немає в наявності
Електрогриль DeLonghi SW12C BK фото
Електрогриль DeLonghi SW12C BK фото
Електрогриль DeLonghi SW12C BK фото
Електрогриль DeLonghi SW12C BK фото
Електрогриль DeLonghi SW12C BK фото
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний прилад

Потужний і компактний електрогриль DeLonghi SW 12C BK стане вашим надійним помічником під час приготування вафель. У комплекті даного приладу є дві пластини для приготування вафель. Таку особливість точно оцінять любителі «бельгійських вафель». Убудований нагрівальний елемент розміщений під знімними пластинами. Таке розташування значно підвищує ефективність роботи приладу на всіх режимах, оскільки тепло повністю спрямовується на підготовку, а не витрачається даремно.

Зручний у використанні

Для включення або виключення гриль, просто натисніть кнопку, без якихось додаткових регулювань. Гриль DeLonghi SW 12C BK відрізняється порівняно малою масою, при цьому робоча поверхня має досить велику площу. Ви зможете розмістити для приготування відразу кілька вафель. Компактні розміри істотно полегшують транспортування приладу. Якщо Ви захочете організувати відпочинок на дачі, то з легкістю зможете взяти DeLonghi SW 12C BK з собою. Крім того, зверніть увагу, що цей гриль зручно зберігати вертикально. Для цього верхня частина блокується за допомогою спеціального фіксатора.

Каталог з рецептами «DeLonghi Recipe»

Особливу мобільний додаток під смартфони – «DeLonghi Recipe», це справжнісінька кулінарна книга, яка містить понад п'ятдесят рецептів страв. Відзначимо, що кожен рецепт розроблявся саме для даного гриля! Враховані всі особливості функціонування DeLonghi SW 12C BK. Таким чином, прилад зможе показати свою максимальну ефективність.

Інші особливості моделі DeLonghi SW 12C BK

З цим грилем ви приготуєте відмінні ласощі. Причому зробите це акуратно і чисто. Після того, як робота з грилем завершена, знімні пластини легко піддаються ручному очищення під проточною водою. Їх також можна мити і в посудомийній машині, але тільки з використанням рідких миючих засобів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

27 х 14 см

Вид

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

1

Оснащення
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

10,5 x 29 x 25 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

16 х 31,5 х 30 см

Вага
Вага в упаковці

3,25 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера