odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Картридж G&G для HP LJ P2035/P2055 series Black (2300 стор)

Код:719779
Є в наявності
Картридж G&G для HP LJ P2035/P2055 series Black (2300 стор) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 106
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Якість без переплат

Бажаєте знизити вартість друку на лазерному принтері? Зверніть увагу на картридж G&G, розроблений спеціально для лінійки друкувальних пристроїв  HP. При доступній ціні аксесуар поєднує в собі високу якість виготовлення та значний запас тонера. А точна відповідність параметрам оригінальних розхідників виключає проблеми із сумісністю. Тому ви зможете насолоджуватися чудовою якістю друку без зайвого клопоту. І нехай ваш принтер завжди буде готовий до роботи.

Хороший ресурс

Купивши цей розхідник, ви зможете роздрукувати значну кількість документів, інструкцій, рефератів та інших матеріалів. За даними виробника аксесуар в середньому розрахований на 2300 сторінок формату А4, що дозволить вам спокійно друкувати не один місяць (точна кількість залежатиме від контенту, щільності друку та частоти використання принтера).

Кращий результат

Насолоджуйтесь бездоганною читабельністю кожного відбитка, зробленого за допомогою цієї моделі. Картридж містить тонер високої якості, який забезпечує чіткий та контрастний текст, графіку та зображення. До того ж, міцний і добре підігнаний корпус запобігає розсипанню барвника і мінімізує ймовірність неполадок у процесі експлуатації. А простота монтажу розхідника дозволяє розпочати роботу відразу після його установки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Сумісність
Чорнило
Колір
Ресурс друку

2300 стор

Кількість

1 шт

Фізичні характеристики

Вага в упаковці

0,95 кг

Габарити в упаковці (ВХШХГ)

160 х 320 х 100 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Картридж G&G для HP LJ P2035/P2055 series Black (2300 стор)