Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ігрова поверхня GamePro Headshot MP068 (Black)

Код:686963
Є в наявності
Ігрова поверхня GamePro Headshot MP068 (Black) фото
Ігрова поверхня GamePro Headshot MP068 (Black) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 ₴
149
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова поверхня GamePro Headshot MP068

Відчуйте легкість кожного руху і комфорт під час гри з поверхнею для гейминга GamePro Headshot MP068. Вона виконана з щільної і гладкою тканини, яка забезпечує вільне ковзання мишки, а прогумований низ не дозволяє килимку зміщуватися, що робить ваші переміщення більш точними. Довершують картину прострочені краї та високоякісні зносостійкі матеріали, які допомагають ігровій поверхні добре зберігати форму й підвищують її довговічність.

Точність кожного руху

Ігрова поверхня MP068 від компанії GamePro створена з урахуванням всіх вимог до геймерських аксесуарів. Вона має гладку матову поверхню з приємною на дотик і адаптованою для оптичних датчиків текстурою. Це забезпечує безпомилкове позиціонування, за рахунок чого кожен ваш рух буде максимально точним.

Врахована кожна дрібниця

Завдяки оптимальному розміру (31 х 24 см) цей килимок дає більше місця для маніпуляцій мишею, тому навіть розмашисті рухи не стануть проблемою. Підкладка з прогумованого матеріалу дозволяє надійно зафіксувати GamePro МР068 на будь-якій поверхні, щоб вона випадково не зрушилася під час гри, а товщина в 3 міліметри робить аксесуар досить компактним. А все разом це забезпечує неперевершений комфорт в повсякденному використанні.

Довговічність

Особливу увагу виробник приділив якості свого продукту. Аксесуар виконаний зі стійких до механічного зносу матеріалів і додатково прошитий по периметру якісною нейлоновою ниткою. Тому прослужить вам максимально довго.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Матеріал
Застосування
Вологостійкість

Ні

Особливості

Робоча поверхня: Односторонній

Додаткові характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

310 х 240 х 3 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова поверхня GamePro Headshot MP068 (Black)