odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE)

Код:717105
Є в наявності
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Монітор BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 422 ₴
42 245
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

BenQ 27" SW270C (9H.LHTLB.QPE)

Монітор BenQ SW270C з технологією AQCOLOR задовольнить професійні потреби найвибагливіших дизайнерів. Він відмінно підійде для роботи з анімацією, візуальними ефектами, графікою та фотографіями. 10-бітна розрядність кольору надає доступ до більш як мільярда кольорів, природних відтінків і плавної колірної градації, а 100% охоплення колірного простору sRGB та Rec.709, 99% RGB та 97% P3 забезпечує рівний перехід кольорів та надзвичайно багату колірну гаму.

Низьке значення Delta E≤2 у колірному просторі Adobe RGB та sRGB дозволяє максимально реалістично відтворити оригінал зображення. Технологія збереження рівномірності кольору Uniformity Technology гарантує точну передачу кольорів та яскравості на всіх областях екрана.

Професійна точність кольорів досягається виробником за рахунок індивідуального заводського калібрування, результати якого перевіряються на відповідність галузевим стандартам передачі кольору Calman Verified та Pantone Validated. Апаратне калібрування надає додаткову гарантію точної передачі кольорів, воно забезпечує відповідність зображення оригіналу незалежно від графічних налаштувань. Скористайтесь програмним забезпеченням Palette Master і калібратором та оптимізуйте якість передачі кольорів монітором.

Пристрій управління Hotkey Puck G2 допоможе легко зробити необхідні налаштування монітора та перейти з одного режиму в інший. Ви можете одночасно встановити декілька колірних режимів та перемикатись між ними за допомогою гарячих клавіш. Для любителів стилю «ретро» передбачено три набори чорно-білих ефектів для перегляду зображень перед внесенням змін в програми їх обробки.

Монітор BenQ SW270C оснащений технологією HDR10. Під час редагування відео ви зможете здійснювати попередній перегляд відеовмісту із HDR-ефектом. Монітор також підтримує відтворення відеоконтенту 24P/25P у режимі вихідної частоти для плавного відображення. Ергономічний дизайн підставки монітора BenQ SW270C допомагає створити комфортне робоче середовище. Підібрайте оптимальні для вас висоту, кути нахилу, повороту та обертання монітора.

Порт USB Type C з підтримкою Thunderbolt 3 та подачею живлення PD 65 Вт одночасно із обміном даними заряджає підключений пристрій. Переглядайте 4K UHD відео, передавайте дані на високій швидкості, заряджаючи при цьому свій ноутбук. Монітор BenQ SW270C укомплектовано блендою, яка ефективно знижує відблиски на екрані через зовнішнє освітлення. Її можна використовувати як у портретній, так і в альбомній орієнтації.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (статичний); 20 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 36 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Поворот екрану (Pivot)

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Кут нахилу: -5 ° до 20 °

Технологія Low Blue Light‎

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Регулювання висоти: 150 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

626 х 335 х 505 мм

Вага з підставкою

9,5 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера