odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морозильна камера Liebherr G1213

Код:731504
Є в наявності
Морозильна камера Liebherr G1213 фото
Морозильна камера Liebherr G1213 фото
Морозильна камера Liebherr G1213 фото
Морозильна камера Liebherr G1213 фото
Морозильна камера Liebherr G1213 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 97 ₴
9 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Морозильна камера оснащена дисплеєм MagicEye, що виводить усі важливі показники на LED-дисплей

Морозильник Liebherr G 1213 – ідеальний вибір для тих, хто воліє довго зберігати запаси продуктів. Завдяки сучасним інноваційним системам заморозки, дана модель дозволить вам практично цілий рік харчуватися натуральними, свіжими овочами та фруктами, з яких можна варити корисні компоти, пекти ароматні пироги для всієї родини, нарізати легкі та смачні салати. Електронне, кнопкове керування в Liebherr G 1213 – інтуїтивно-просте та неймовірно чутливе. Користувач не матиме труднощів при взаємодії пристроєм, що дозволить отримувати максимальне задоволення від використання обладнання.

SuperFrost

Разом з Liebherr G 1213 ви зможете практично забути про трудомісткий процес розморожування. Завдяки системі SmartFrost, потреба в розморожуванні пристрою знижується практично до мінімуму: достатньо лише одного-двох разів на рік. А за допомогою технології SuperFrost ви зможете за найкоротший термін заморозити велику кількість різноманітних продуктів при температурі -32°C.

Особливості

Об'єм камери G 1213 становить 98 літрів, а розміри пристрою – максимально оптимальні і становлять 85.1х55.3х61 см. Завдяки своїй компактності морозильник можна легко розмістити на кухні будь-якого формату. Конструктивні можливості дозволяють розмістити Liebherr G 1213 впритул до стіни або помістити в нішу. Дана камера оснащена звуковими та оптичними сигналами, які вчасно повідомлять вас про несправності у роботі приладу і забезпечать 100% збереження свіжості та корисних властивостей продуктів. Білий колір, в якому виготовлено виріб, дозволить йому гармонійно вписатися в кухню з будь-яким інтер'єром.

FrostSafe

Висувні, прозорі контейнери для зберігання продуктів виготовляються з екологічно чистого пластику. Високі стінки контейнерів при відкриванні дверцят зводять потрапляння теплого повітря до мінімуму. FrostSafe – це надійний захист заморожених продуктів у камері.

MagicEye

Спеціальний дисплей на корпусі пристрою, який дозволяє максимально комфортно керувати вашим пристроєм та його функціями. Ця панель керування відображає необхідну інформацію про роботу холодильника. Тепер ви зможете змінити параметри будь-якої миті всього кількома дотиками пальців.

SmartFrost

SmartFrost – інновація, з якою ви забудете про іній на стінках холодильника та продуктах. Скорочення утворення інею вдалося досягти завдяки випарнику, який винесено за межі корпусу морозильної камери.

FrostProtect

Система ефективної роботи пристрою при температурі навколишнього повітря не нижче -15 °C. Це дозволяє використання техніки в неопалюваних приміщеннях. Можна встановлювати на закритій веранді, заскленому балконі або у підвалі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип холодильника
Тип управління
Загальний об'єм
Функції

FrostControl

SmartFrost

SuperFrost за часом

FrostProtect

MagicEye

FrostSafe

Система VarioSpace

Захист від дітей

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

190 кВт/год

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Морозильне відділення

Об'єм морозильної камери

98 л

Система охолодження морозильної камери

Статична

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

Ручний

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

85,1 х 55,3 х 61 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

38 кг

Колір корпусу
Комплектація

Морозильна камера; Інструкція; Гарантійний талон

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження