odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56

Код:740316
Очікується
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Малюнок Russell Hobbs Cook@ Home

Рисоварка Cook@ Home від Russell Hobbs – найпростіший спосіб ідеально приготувати рис. За допомогою цього пристрою ви можете одночасно зробити до 10 порцій рису, щоб нагодувати всю сім'ю. І при цьому не потрібно постійно стежити за процесом - рисоварка подбає про все і автоматично вимкнеться, коли рис буде готовий. І це ще не все, оскільки лише рисом меню цієї кухонної помічниці не обмежується. З її допомогою ви також можете готувати овочі та рибу, використовуючи для цього паровий кошик, який іде в комплекті з рисоваркою. Тому Cook@ Home стане корисним асистентом для всіх, хто регулярно готує рис та хоче завжди отримувати відмінні результати, а також тих, хто слідкує за своїм раціоном.

Завжди ідеально приготовлений рис

Ви любите рис і часто його готуєте? З рисоваркою Cook@ Home ви зможете робити це ще простіше і досягати кращих результатів. Приготовлений у цьому пристрої рис завжди буде смачним і саме тією. консистенції, яка вам потрібна. Це обумовлено технологією приготування та точністю температурних режимів.

Russell Hobbs

До 10 порцій за раз

Рисоварка також порадує вас своєю місткістю. Завдяки спільному об'ємом 1,8 літра, в ній достатньо місця для приготування до 10 чашки сирого рису за один цикл. Тому вона ідеально підходить навіть для великих сімей або вечеря з друзями.

Russell Hobbs

Всі за графіком

З Russell Hobbs Cook@ Home вам не потрібно постійно контролювати процес приготування. Автоматичне відключення дозволить спокійно займатися своїми справами поки що рис готується: як тільки програма завершиться рисоварка відключиться сама. А таймер відстрочки старту дасть можливо встановлювати час, коли потрібно почати приготування, щоб їжа була свіжою та гарячою до моменту подачі.

Russell Hobbs

Ще більше смачних страв

З рисоваркою Cook@ Home ви зможете відчути себе справжнім шеф-кухар і робити більше корисних для здоров'я страв. Все тому, що крім всіляких видів рису, вона дозволяє також готувати овочі або риби на пару. Для цього в комплекті передбачено спеціальне деко. Він допоможе вам приготувати легку та здорову їжу без зайвого жиру та урізноманітнити своє повсякденне меню.

Додаткові аксесуари

У комплект також входять лопаточка та мірна склянка, щоб спростити вам підготовку страви та точніше відміряти порції. За допомогою мірної склянки ви завжди додасте потрібну кількість води, а лопаткою легко дістанете готове блюдо з рисоварки без ризику подряпати внутрішні стінки.

Russell Hobbs

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Рисоварки

Об'єм
Потужність
Кількість програм

2

Тип покриття чаші

Антипригарне покриття

Функціонал

Варка

Приготування на пару

Додаткова інформація

Загальний об'єм: 1.8 л (10 чашок сирого рису); Таймер відстрочки старту; Термостат; Автоматичне вимкнення

Експлуатація

Управління

Механічне

Дисплей

Ні

Таймер

Є

Програми приготування

Овочі

Рис

Риба

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

2,4 кг

Вага в упаковці

2,7 кг

Габарити (ВхШхГ)

28 х 24,5 х 23 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

30 x 45 x 35 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Рисоварка Russell Hobbs Cook@Home 19750-56