odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech Wireless M220 (Black) 910-004878

Код:698344
Немає в наявності
Миша Logitech Wireless M220 (Black) 910-004878 фото
Миша Logitech Wireless M220 (Black) 910-004878 фото
Миша Logitech Wireless M220 (Black) 910-004878 фото
Миша Logitech Wireless M220 (Black) 910-004878 фото
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099
Колір
Black фото
Blue фото
Pink фото
Red фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БЕЗШУМНА БЕЗДРОТОВА МИША M220

Зручна та проста у використанні бездротова миша, що працює практично безшумно.

 
 

ВІДСУТНІСТЬ ШУМУ — УМОВА ПРОДУКТИВНОЇ РОБОТИ

Забудьте про дратівливі звуки клацань. Завдяки високому рівню шумозаглушення (понад 90%).* Рівень гучності клацання лівою кнопкою миші виміряно у незалежній лабораторії з відстані 1 м. Ця модель дозволяє створити комфортну робочу обстановку, коли користувачі не заважають один одному. Завдяки невеликому розміру та плавному керуванню курсором цю модель можна використовувати в обмеженому просторі і на завантаженому робочому столі.

 

МЕНШЕ ШУМУ, БІЛЬШЕ СПРАВИ

Відсутність відволікаючих чинників позитивно позначається на роботі. Технологія SilentTouch, розроблена компанією Logitech, дозволила знизити гучність звуків миші більш ніж на 90%.*Рівень гучності клацання лівою кнопкою миші виміряно у незалежній лабораторії з відстані 1 м. І при цьому зберегти максимальну продуктивність пристрою. В результаті користувач відчуває кожне натискання кнопки, але практично не чує його.

 

КОМПАКТНА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ РОБОТИ

Зручна конструкція цієї миші відповідає природній формі руки, тому ви можете працювати з нею тривалий час, не відчуваючи втоми. Невеликий пристрій без дроту можна брати з собою куди завгодно, адже він легко поміститься в сумку для ноутбука. Модель M220 припаде до душі користувачам, які працюють як правою, так і лівою рукою.

 

ТОЧНЕ КЕРУВАННЯ, ПРОСТА НАВІГАЦІЯ

Завдяки точному позиціюванню при порядковому прокручуванні ця миша спрощує навігацію. Оцініть точні рухи миші практично на будь-якій поверхні — оптичний датчик забезпечує плавне вивірене керування курсором.

 

ЯКІСТЬ, НА ЯКУ МОЖНА ПОКЛАСТИСЯ

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур та мишей. Всі її пристрої виконані з високою якістю, і ця модель не стала винятком.** Міцна та надійна, миша M220 може працювати до 18 місяців. (Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та конфігурації комп'ютера від однієї батареї. Вимикач живлення на корпусі та функція автоматичного переходу в сплячий режим допоможуть зберегти заряд на тривалий час.)

 

ПРОСТЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ PLUG-AND-PLAY

Модель M220 може працювати з операційними системами Windows®, macOS, Chrome OS™ та Linux®. Просто вставте USB-приймач у порт на комп'ютері або ноутбуці — і можна без зволікання починати роботу. Приймач забезпечує надійне та стабільне підключення у радіусі до 10 метрів.***

 

ПІДВИЩЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Додайте мишу M220 до комплекту використовуваного обладнання — і ви зможете виконувати максимальний обсяг роботи в короткі терміни. Згідно з нещодавно проведеним дослідженням продуктивність роботи користувачів ноутбуків, які обрали цю мишу замість сенсорної панелі, була на 50% вище.****

 

БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД РОЗРОБОК

Наша компанія володіє понад 25-річним досвідом у розробці мишей найрізноманітніших форм та розмірів. У цих ергономічних пристроях використовуються кращі інноваційні технології. У наших рішеннях все продумано до дрібниць, і ви завжди зможете вибрати для себе відповідний продукт незалежно від того, якою рукою ви звикли працювати.

 

*Порівняння рівнів гучності проводилося для мишей Logitech M220 та Logitech M170.

**За даними узагальненої незалежної статистики продажів мишей і клавіатур Logitech (в одиницях) на найважливіших світових ринках, в тому числі Великобританії, Німеччини, Індонезії, Канади, Китаю, Республіки Корея, Російської Федерації, США, Тайваню, Туреччини, Франції, Швеції (за період з липня 2019 по липень 2020 рр.). Винятково через канал роздрібної торгівлі.

***Радіус дії бездротового зв'язку залежить від режиму експлуатації, навколишніх умов та конфігурації комп'ютера.

****Швидкість обробки (у бітах за секунду) є середнім значенням швидкості і точності для всіх пристроїв, які використовувалися у дослідженні. Дослідження, в якому взяли участь 23 користувачі, проводилося підрозділом Logitech Ergonomic Lab у жовтні 2019 року. Учасники працювали з двома стандартними моделями мишей Logitech та двома стандартними моделями вбудованих трекпадів, а виграш в швидкості склав 30% Швидкість переміщення об'єктів (у бітах за секунду) є середнім значенням для всіх пристроїв, які використовувалися в дослідженні. Дослідження, в якому взяли участь 23 користувачі, проводилося підрозділом Logitech Ergonomic Lab в жовтні 2019 року. Учасники працювали з двома стандартними моделями мишей Logitech і двома стандартними моделями вбудованих трекпадів.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

3

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1000 dpi

Частота передачі

2.4 ГГц

Сумісність

Linux

Windows

MacOS

Особливості

Побудована прокручування

Технологія SilentTouch

Коліщатко прокручування: 2D, оптичне

Число кнопок: 3 (основні ліва та права, середня)

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

60 x 39 x 99 мм

Вага

75,2 г (з батареями)

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера