odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0)

Код:714711
Немає в наявності
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
Ноутбук Asus Vivobook 15 OLED M513UA-L1465 Indie Black (90NB0TP1-M009Y0) фото
cashback iconКешбек 292 ₴
29 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Роби по-своєму!

ASUS VivoBook 15 OLED – це яскравий ноутбук, який додасть динамізму та стилю у твоє повсякденне життя. Сучасна конфігурація, до складу якої може входити процесор AMD Ryzen 5 5500U, забезпечить всю необхідну для справ обчислювальну потужність, а для зберігання файлів пропонуються два накопичувачі: високошвидкісний твердотільний і традиційний жорсткий диск великого обсягу. Ноутбук оснащується високоякісною аудіосистемою з сертифікацією Harman Kardon і видає чудове зображення з насиченими кольорами на своєму 15-дюймовому OLED-дисплеї NanoEdge формату Full HD.

Точність відтворення кольорів професійного рівня

Ноутбуки ASUS OLED надають надзвичайно деталізоване й реалістичне зображення зі 100% колірною гамою DCI-P3 кінематографічного рівня. Це означає, що кольори виглядають на дисплеї більш насиченими. Він ідеально підходить для проєктів з інтенсивними кольорами, а також покращує відтворення кольорів будь-якого вмісту.

На 70% менше синього світла для комфорту очей

Відомо, що під час роботи за екраном синя складова світла спричиняє дискомфорт і погіршує якість сну. Проте завдяки властивостям OLED-панелей дисплеї ноутбуків ASUS OLED випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, що підтверджено незалежними лабораторіями TÜV Rheinland і SGS. Що важливо: на відміну від традиційної фільтрації синього світла, відбувається незначний зсув спектру до менш шкідливої довжини хвилі, тому якість відтворення кольорів не погіршиться.

Колірний обсяг у OLED-дисплеїв у 1,6 раза більший, ніж у РК-дисплеїв

Зазвичай на РК-дисплеях якість відтворення деталей і кольорів істотно знижується зі зменшенням яскравості. На відміну від них ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм завжди відображають неймовірно деталізоване зображення завдяки високому рівню контрастності й здатності відтворювати за низької яскравості широку гаму кольорів. Якщо для розрахунку колірного обсягу використовувати 3D-модель, що додає до традиційної колірної гами ще й яскравість, то колірне охоплення дисплеїв в ноутбуках ASUS OLED виявляється на 60% вище, ніж у звичайних, а найвища якість відтворення кольорів досягається на будь-якому рівні яскравості!

Справжній чорний

Ноутбуки ASUS OLED ідеально відтворюють чорний колір. Піксель OLED складається з трьох субпікселів, кожен із яких випромінює світло: дисплей Full HD (1920 x 1080) складається з 2 073 600 пікселів. Це значить, що він має 6 220 800 субпікселів із самогенерованим свіченням порівняно з лише кількома десятками світлодіодів підсвічування на РК-дисплеї Full HD. Під час відтворення чорного кольору на дисплеї OLED піксель просто вимикається, щоб створити якомога темніший чорний колір. Це дозволяє отримати надзвичайно чіткі зображення навіть у найтемніших епізодах. Ви здивуєтеся, як багато ви зможете розгледіти в улюблених фільмах!

Відображення тебе

Безкомпромісний чорний, футуристичний сріблястий або авантюрний золотий – VivoBook 15 OLED справляє яскраве враження своїм оригінальним оформленням, тому він припаде до смаку всім, хто любить виходити за рамки звичного.

Більше кольору!

Яскраве кольорове оформлення пристрою продовжується і під кришкою – клавіша Enter, оригінально виділена жовтим кольором, неодмінно приверне погляди присутніх.

Високоякісне зображення

Компактність ноутбука багато в чому пояснюється дисплеєм NanoEdge, який володіє неймовірно тонкою рамкою. Екранна панель формату Full HD може похвалитися чудовою передачею кольору та широкими кутами огляду.

Справжня мобільність

Ноутбук VivoBook 15 OLED виконаний у тонкому корпусі масою всього 1,7 кг, що робить його ідеальним вибором для мобільних користувачів. Такий пристрій без проблем поміститься практично в будь-яку сумку або рюкзак.

Висока продуктивність

Незважаючи на свою компактність ноутбук VivoBook 15 OLED володіє потужною конфігурацією, достатньою для будь-яких програм. Він використовує процесор AMD Ryzen 5 5500U, також він оснащується швидкісним твердотільним накопичувачем великого обсягу з інтерфейсом PCIe®.

Ергономічна клавіатура

Клавіатура VivoBook 15 OLED може мати підсвічування, тому на цьому ноутбуку можна з комфортом працювати за будь-якого освітлення. Вона відрізняється також оптимальним ходом клавіш (1,4 мм) для максимально комфортної роботи.

Підключення периферії

У VivoBook 15 OLED убудований новий зручний порт USB 3.2 Gen 1 Type-C®, що дозволяє під’єднувати роз’єм будь-якою стороною, позбавляючи користувача від дратівливої необхідності шукати правильне положення. Крім того, ноутбук оснащений традиційними портами USB 3.2 Gen 1 і USB 2.0, роз’ємом HDMI і слотом для карт формату microSD – так що до нього можна підключити всю необхідну периферію, монітори або проектор.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,1 ГГц

Максимальна частота процесора

4,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

1,8 кг

Ширина

35,98 см

Довжина

23,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація