odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1)

Код:720708
Немає в наявності
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
Ноутбук HP EliteBook 655 G9 Silver (4K065AV_V1) фото
cashback iconКешбек 364 ₴
36 455

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP EliteBook 655 G9

HP Elitebook 655 G9 – це потужний бізнес-ноутбук з елегантним дизайном, розроблений для професіоналів, яким потрібна виняткова продуктивність, безпека та надійність. Він оснащений чітким 15,6-дюймовим Full HD дисплеєм, передовим процесором AMD Ryzen, значним запасом оперативної пам'яті та швидким сховищем SSD. А тому здатний справлятися з найскладнішими завданнями. Крім цього, завдяки розширеним функціям безпеки, швидкому Wi-Fi 6 і тривалому часу автономної роботи цей лептоп надає користувачам всі інструменти, необхідні для роботи практично з будь-якого місця.

Впорається з будь-якими завданнями

Працюйте над проектами різної складності та швидко виконуйте завдання з найновішим процесором AMD Ryzen. Разом з оперативною пам'яттю DDR4 та твердотільним накопичувачем це забезпечує блискавичну продуктивність та плавну багатозадачність. Таким чином, цей лептоп забезпечує швидку та ефективну обробку даних і достатньо місця для зберігання ваших файлів, документів й додатків. А бездротова передача документів, фотографій та інших даних з телефону за допомогою HP QuickDrop ще більше полегшить вашу повсякденну роботу та взаємодію з іншими пристроями.

Створений, щоб бути поряд з вами

Завдяки тонкому та легкому корпусу Elitebook 655 G9 зручно носити із собою. А його ємна та довговічна батарея забезпечить вас енергією для цілого дня роботи незалежно від того, чи є поряд джерело живлення, чи ні. Тому потужний та універсальний Elitebook 655 G9 ідеально підходить як для роботи в офісі, так і в дорозі.

Відмінна картинка під будь-яким кутом

Насолоджуйтесь чітким, яскравим та барвистим зображенням на екрані, що б ви не робили. Завдяки 15,6-дюймовому IPS-дисплею з роздільною здатністю Full HD цей ноутбук забезпечує приголомшливу картинку та захоплюючий досвід перегляду. А його матове покриття допомагає усунути відблиски від сонця або освітлювальних приладів, щоб ніщо вам не заважало переглядати інформацію.

Спілкування без перешкод

З Elitebook 655 G9 ви завжди зможете тримати зв'язок із колегами, клієнтами чи родиною. Цей ноутбук оптимізований для відеодзвінків в умовах низького освітлення та оснащений HD-камерою, яка забезпечує візуальну чіткість, а тимчасове шумозаглушення зменшує ефекти візуального шуму та пікселізації. Все це дозволяє підвищити чіткість картинки, щоб ви могли зберегти всі деталі і легко спілкуватися по відеозв'язку. При цьому технологія шумозаглушення 2.0 на основі штучного інтелекту покращує спільну роботу, дозволяючи вам насолоджуватися кришталево чистим звуком.

На варті вашої конфіденційності

HP Elitebook 655 G9 – відмінний вибір для професіоналів, яким для роботи потрібен надійний та безпечний ноутбук. Разом з ним ви отримуєте рік підписки на преміальну захисну систему HP Wolf Security для бізнесу, яка створює постійно активний та відмовостійкий захист на всіх рівнях від BIOS до браузера та допомагає захистити ваш ПК від сучасних загроз. Крім того, лептоп оснащений іншими функціями безпеки, такими як сканер відбитків пальців, захисна шторка веб-камери, модуль Absolute Persistence і захист BIOS HP Sure Start Gen7, що забезпечують постійний захист ваших даних та конфіденційності.

Швидкий та надійний бездротовий зв'язок

Ваш «офіс» може бути там, де вам це потрібно. HP Elitebook 655 G9 дозволить вам залишатися на зв'язку практично в будь-якому місці завдяки підтримці бездротової технології Wi-Fi 6 з гігабітною пропускною здатністю. Завдяки їй можна легко працювати онлайн або передавати великі файли без будь-яких заминок. У той час як Bluetooth дозволить підключати до ноутбука різні пристрої та аксесуари, такі як Bluetooth-навушники, телефони, портативні аудіоколонки тощо.

Ще більше ефективності

Потрібно підключити до ноутбука додатковий монітор чи проектор для презентації? Чи ви хочете перекинути архів своїх проектів на зовнішній жорсткий диск для зберігання? Без проблем. Цей ноутбук поставляється з різними варіантами інтерфейсів, включаючи Ethernet, три порти USB 3.1, USB Type-C (Thunderbolt 4), HDMI та комбінований аудіороз'єм, що дозволяє підключатися до широкого спектру периферійних пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,3 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

NFC

Active SmartCard

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,74 кг

Ширина

35,94 см

Довжина

23,39 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація