odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde)

Код:718948
Є в наявності
Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Купуй офіційний продукт у Цитрусі.
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 318 ₴
31 890
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чисте повітря та приємна атмосфера у вас вдома

Залишайтеся завжди в комфорті та прохолоді з фантастичним Dyson TP09. Поєднуючи вдосконалену фільтрацію з технологією Air Multiplier, цей баштовий вентилятор створює потужний повітряний потік для більш ефективного всмоктування забруднюючих речовин, а також забезпечує продуктивність понад 290 літрів на секунду. В результаті, ви отримуєте прохолоду та постійну циркуляцію очищеного повітря, яке надходить у кожен куточок приміщення. Завдяки унікальному каталітичному фільтру Dyson безперервно вловлює та перетворює формальдегід у воду та CO2. І, оскільки він самовідновлюється, вам ніколи не доведеться його замінювати. Крім того, Dyson TP09 – єдиний очищувач, який повністю відповідає стандарту HEPA H13, уловлюючи 99,95% алергенів та забруднюючих речовин розміром від 0,1 мікрона. Завжди легко дихайте з Dyson.

Для реальних результатів

Dyson – єдиний очищувач, який перевершує стандартні умови випробувань і щоразу дає фантастичні результати. Інженери Dyson розробили тест POLAR, щоб кинути виклик галузевому стандарту тестування, вимірюючи фільтрацію, чутливість і циркуляцію повітря ще ретельніше, аби гарантувати належне очищення всього приміщення.

Затримує пил, алергени та віруси

Очисник Dyson TP09 був розроблений для боротьби із забрудненнями у повітрі та використовує передові технології для очищення. Поєднання каталітичного, карбонового та HEPA фільтрів дозволяє пристрою прибирати з повітря шкідливі домішки, запахи та гази, включаючи летючі органічні сполуки, а також 99,95% частинок розміром до PM 0,1.³ Таким чином, він може відфільтровувати не тільки пил, але і пилок рослин та інші алергени, пилових кліщів і навіть віруси.¹

Знищує формальдегід у мільярдах каталітичних тунелів

Унікальний каталітичний фільтр Dyson безперервно вловлює та розщеплює молекули формальдегіду на воду та CO₂. При цьому він є самовідновним, а тому його не потрібно замінювати, що позбавить вас зайвого клопоту.

Автоматичний контроль якості повітря

Вбудовані високочутливі датчики постійно аналізують повітря, а унікальний фірмовий алгоритм Dyson перевіряє дані кожну секунду. Він діагностує забруднюючі речовини на молекулярному рівні, відображаючи результати в режимі реального часу на РК-дисплеї.

Весь очищувач повністю герметичний за стандартом HEPA

Щоб запобігти потраплянню забруднюючих речовин назад у повітря, відповідно до стандарту HEPA герметизовано не тільки фільтр, але й весь очищувач.

Очищує всю кімнату

Тільки очищувачі Dyson оснащені технологією Air Multiplier™. Вона створює потужну циркуляцію повітря, що дозволяє пристрою всмоктувати ще більше забруднюючих речовин. І легко поширювати очищене повітря по всьому приміщенню.

Не тільки очищує, а й охолоджує

Dyson TP09 має продуктивність понад 290 літрів повітря на секунду, що дозволяє йому створювати потужний повітряний потік, що охолоджує, коли це необхідно. А кілька режимів роботи дозволяють підлаштовувати прилад під ваші потреби. Спробуйте дифузний режим, якщо вам потрібне очищене повітря без охолодження. У цьому режимі повітряний потік прямує через задню частину машини, підтримуючи найефективніше очищення. Або можете ввімкнути нічний режим для того, щоб HP09 працював вночі на максимально тихих налаштуваннях і при затемненому дисплеї, щоб ніщо не заважало вашому сну. Крім того, ви можете встановити температуру та вибирати з 10 налаштувань швидкості для ідеальної атмосфери у будь-якій кімнаті.

Розумне очищення, кероване додатком або голосом

Легко налаштовуйте роботу очищувача за допомогою пульта дистанційного керування, що входить до комплекту. Або використовуйте застосунок Dyson Link⁶, щоб контролювати якість повітря з будь-якого місця. Він дозволяє вам дізнатися все про якість повітря та термін служби фільтра, а також віддалено змінювати налаштування. Також ви можете задіяти свого голосового помічника та давати інструкції через Alexa, Siri чи Google Assistant.

Тепер на 20% тихіше

Акустична конструкція очищувача знижує турбулентність, тому він на 20% тихіший, ніж попередня модель. Ідеально підходить для спокійної роботи чи відпочинку.

Простий догляд за фільтром

Фільтр очищувача швидко і легко змінюється. А з автоматичними повідомленнями про термін служби фільтра на РК-дисплеї або в MyDyson ви не пропустите момент, коли потрібно буде замінити фільтр. Тому якість повітря вдома завжди буде на висоті.

1Випробувано на грип A (H1N1) у технічних умовах, що призвело до зниження вірусу, що переноситься повітрям, на 99% (на площі 28,5 м³). Фактичні результати можуть бути різними.

2Повне машинне тестування третьою стороною на основі GB/T 18801-2018 кумулятивного тестування чистої маси формальдегіду з безперервним упорскуванням до досягнення плато CADR формальдегіду. Насправді результати можуть відрізнятися.

3Ефективність фільтрації перевірена на рівні 0,1 мкм (EN1822, ISO29463).

4Швидкість уловлювання газу може змінюватись.

5Вплив частинок маслом DEHS, зазначеним у EN1822, у камері, вказаній у ASTM F3150. Протестовано в максимальному режимі в IBR US, ефективність усієї машини вище 99,95%.

6Потрібен пристрій з підтримкою Wi-Fi та Bluetooth від 4.0, iOS 10 або Android 5 (або вище), підключення до Wi-Fi або мобільної мережі. Можуть застосовуватися стандартні тарифи на передачу даних та обмін повідомленнями.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Потужність

50 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

10

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

61,5 дБ

Оснащення

Дисплей

Таймер

Пульт ДУ

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

105 х 20,4 х 22 см

Вага

4,85 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

110,3 х 20,6 х 25,7 см

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Dyson TP09 (Cool Formaldehyde)