odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря ESPERANZA EHP005

Код:733484
Є в наявності
Очищувач повітря ESPERANZA EHP005 фото
Очищувач повітря ESPERANZA EHP005 фото
Очищувач повітря ESPERANZA EHP005 фото
Очищувач повітря ESPERANZA EHP005 фото
Очищувач повітря ESPERANZA EHP005 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 46 ₴
4 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комфорт і чисте повітря щодня

Забезпечте чисте та свіже повітря у своєму будинку за допомогою очищувача повітря Esperanza Storm з ефективним багаторівневим фільтром і завжди дихайте легко та вільно. Цей очищувач затримує до 99,99% забруднювачів повітря, таких як алергени, пил та зважені частинки завдяки вдосконаленому 4-рівневому фільтру. А також поглинає формальдегід, леткі органічні сполуки, шкідливі гази та неприємні запахи. Доповнює все це вбудований іонізатор, який допомагає очищати повітря від пилу, а заразом активно зменшує кількість бактерій та вірусів. Крім того, очищувач оснащений спеціальним датчиком, який виявляє зважений пил розміром PM2,5 та показує його кількість на великому РК-дисплеї, завдяки чому ви можете легко контролювати якість повітря у приміщенні. А наявність 3 режимів роботи, сенсорного керування, функції таймера та пульта дистанційного керування робить використання цього пристрою ще простіше. За допомогою Esperanza Storm ви зможете створити свою зону комфорту та забезпечити своїй сім'ї чисте та безпечне повітря щодня.

Особливості

  • CADR (ефективність очищення повітря): 220 м³/год
  • Рекомендується використовувати у приміщеннях площею до 60 м²
  • 4-ступінчастий фільтр: фільтр попереднього очищення + фільтр з активованим вугіллям + фільтр HEPA H13 + холодний каталітичний фільтр
  • Ефективність фільтру HEPA: 99,99%
  • Великий РК-дисплей із сенсорним керуванням
  • Дистанційне управління
  • Вентилятор із трьома швидкостями
  • Три режими роботи: автоматичний, ручний та режим сну
  • Управління таймером: 1-12 годин
  • Рівень шуму ≤ 57 дБ

Комплексне очищення повітря

Незважаючи на всі зусилля з наведення чистоти будинку, у повітрі навколо вас все одно постійно циркулюють пил і різні потенційні алергени, такі як грибки, пилок рослин, а також випаровування від побутової хімії, предметів меблів і навіть важкі метали (якщо поряд з будинком проходить дорога ). Очисник повітря Esparanza Storm створений для вирішення проблеми забруднення повітря вдома. Він використовує комбінацію іонізації та чотириступінчастого фільтра для нейтралізації 99,99% забруднюючих речовин та забезпечення чистого та свіжого повітря в будинку. Тому він підійде всім, хто хоче полегшити симптоми алергії чи астми, часто хворіє, живе поблизу задимлених та запорошених доріг, або просто хоче, щоб у будинку було чистіше та здоровіше повітря.

4 рівні фільтрації

Ця модель оснащена високоефективним 4-рівневим фільтром, що гарантує найвищий рівень очищення повітря. На першому етапі фільтрації повітря проходить через фільтр попереднього очищення, який затримує великі частинки, такі як пил, волосся та різні подразники на кшталт квіткового пилку. Потім пропускається через фільтр HEPA H13, який затримує до 99,99% найдрібніших частинок, включаючи алергени, бактерії та деякі віруси. І через фільтр з активованим вугіллям, що поглинає шкідливі гази та неприємні запахи, такі як формальдегід, бензол, ксилол та інші. Завершує процес холодний каталітичний фільтр, спеціально розроблений для нейтралізації летких органічних сполук та небезпечних випарів, включаючи аміак, сірководень та інші. В результаті ви отримуєте чисте, свіже та здоровіше повітря.

Генератор негативних іонів

Очисник повітря Storm забезпечує не тільки ефективну фільтрацію повітря, але також пропонує технологію іонізації. Мільйони негативних іонів, що виробляються приладом, сприяють зменшенню концентрації мікроорганізмів у повітрі, а також допомагають освіжити та очистити атмосферу у вашому приміщенні. Іонізація повітря вважається одним із ефективних методів боротьби зі шкідливими частинками, такими як бактерії та віруси, створюючи сприятливе оточення для вашого здоров'я та комфорту.

Датчик забруднення повітря

Спеціальний датчик високої чутливості виявляє зважений пил PM 2,5 (тверді або рідкі частинки в повітрі розміром до 2,5 мікрона) та показує цю величину на РК-дисплеї. Завдяки цьому ви будь-якої миті зможете моментально оцінити якість повітря в приміщенні та відрегулювати налаштування очисника.

Висока продуктивність для максимальної ефективності

Esperanza Storm має високу продуктивність з CADR (ефективність очищення повітря) на рівні 220 м³/год. Це гарантує швидке та ефективне забезпечення свіжого повітря у приміщенні, навіть за високого ступеня забруднення. Також дозволяє використовувати прилад навіть у великих приміщеннях площею до 60 м².

Керування за допомогою пульта дистанційного керування

Зі зручним пультом дистанційного керування ви можете легко налаштувати режими роботи очищувача повітря (автоматичний, ручний, режим сну) навіть здалеку. Це дозволить вам підтримувати комфортний та безпечний мікроклімат у вашому будинку, не піднімаючись із місця.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Попереднього очищення

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

220 м³/год

Потужність

46 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

3

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Можливості підключення

Немає

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

57 дБ

Режими

Автоматичний

Ручний

Нічний

Оснащення

Дисплей

Таймер

Пульт ДУ

Датчик работи

Датчик запахів

Джерело живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Номінальний діапазон напруги: 220-240; Номінальна частота: 50/60 Гц; Регульований таймер: 1 – 12 годин; Довжина кабелю: 1,5 метра

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

54,5 х 32,5 х 17,5 см

Вага

2,3 кг

Комплектація

Очищувач; Пульт ДУ; Інструкція

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря ESPERANZA EHP005