odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Органайзер для кухонного начиння KELA Benito (11668)

Код:732667
Очікується
Органайзер для кухонного начиння KELA Benito (11668) фото
Органайзер для кухонного начиння KELA Benito (11668) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Benito

Органайзер для кухонного приладдя KELA Benito стане незамінним помічником в організації вашої кухні, надаючи ідеальне рішення. зручного зберігання та легкого доступу до необхідних кухонних інструментів. З його трирозділовою конструкцією різної глибини ви зможете вмістити широкий асортимент кухонних аксесуарів, ложки, вилки, ножі, віночки для збивання або лопатки.

Практичність

Цей органайзер не тільки пропонує практичне зберігання, але й забезпечує зручний процес просушування ваших кухонних інструментів. їх ручного миття. Система знімного зливного кошика всередині органайзера обладнана отворами для ефективного відведення води, що стікає, запобігаючи накопиченню вологи та підтримуючи ідеальні умови для збереження чистоти та порядку на вашій кухні.

KELA Benito

Порядок та шарм

Завдяки стильному та компактному дизайну органайзера KELA Benito, ваша кухня набуде не тільки функціональності, але й естетичного досконалість. Все кухонне приладдя буде під рукою, готове до використання, а ваша робоча зона стане зручною та акуратною, надаючи вашому кулінарному простору особливий шарм та порядок.

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

22 х 10 х 18 см

Комплектація

Організатор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Органайзер для кухонного начиння KELA Benito (11668)