odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Половник KELA Rondo, 31 см (19001)

Код:732623
Немає в наявності
Половник KELA Rondo, 31 см (19001) фото
cashback iconКешбек 5 ₴
539

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA RONDO

Занурюючись у світ високоякісних кухонних аксесуарів, ополоник KELA Rondo стає невід'ємним елементом вашої кухонної колекції. Цей німецький продукт, виготовлений з харчової нержавіючої сталі, не тільки відрізняється чудовою якістю, а й надає неперевершене зручність при розливі перших страв та напоїв. Його довга рукоятка, довжиною 31 см, забезпечує легкість використання, а петля для підвішування надає йому практичність, заощаджуючи місце на вашій кухні.

Сучасний дизайн

Полюбивши дизайн продуктів серії Rondo, ви можете створити у себе вдома справжню колекцію цих функціональних та стильних кухонних приладдя. Сучасний дизайн половника поєднується з німецькою якістю виготовлення та матеріалами, що робить його не тільки ефективним, але й привабливим елементом вашої кухні. Невисока ціна робить цей ополоник доступним, надаючи відмінне співвідношення. ціни та якості.

KELA RONDO

Німецька якість

Дозвольте собі насолоджуватися процесом приготування їжі, довірившись надійному партнеру на кухні – ополонику KELA Rondo. Його німецька якість та стильний дизайн зроблять вашу кухню не тільки функціональною, а й естетично приємною.

Характеристики

Основні характеристики

Довжина

31 см

Матеріал ручки

Нержавіюча сталь

Матеріал основної частини

Нержавіюча сталь

Колір

Сріблястий

Фізичні характеристики

Комплектація

Половник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Половник KELA Rondo, 31 см (19001)