odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Половник KELA Tom, 28,5 см (12582)

Код:732624
Немає в наявності
Половник KELA Tom, 28,5 см (12582) фото
Половник KELA Tom, 28,5 см (12582) фото
Половник KELA Tom, 28,5 см (12582) фото
cashback iconКешбек 4 ₴
469

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Tom

Половник KELA Tom це не просто кухонний інструмент, це надійний помічник для кожної господині. Виготовлений із щільного пружного харчового силікону, цей половник стане незамінним аксесуаром при приготуванні перших страв та розливі напоїв. Його простий, але ергономічний дизайн робить використання легким та приємним, а наявність отвору для підвішування на рукоятці забезпечує зручне зберігання.

Термостійкий силікон

Що робить ополоник KELA Tom по-справжньому визначним, так це його термостійкий харчовий силікон, який не тільки легкий і міцний, але і абсолютно безпечний здоров'ю. Навіть в умовах тривалого впливу окропу, цей половник не виділяє шкідливих речовин, що підтверджується контролем німецьких спеціалістів з якості. Половник KELA Tom - це не просто інструмент, це поєднання надійності, безпеки та стильного дизайну на вашій кухні.

KELA TOM

Надійний супутник у кулінарії

Якщо ви цінуєте простоту та функціональність у кухонному приладді, то серія товарів Той від KELA не залишить вас байдужими. Пориньте в зручність приготування та розливу з KELA Tom, і ви виявите, що це не просто ополоник – це неймовірно високоякісний інструмент, який стане надійним супутником у вашій кулінарній повсякденності.

Характеристики

Основні характеристики

Довжина

28.5 см

Матеріал ручки

Силікон

Матеріал основної частини

Силікон

Колір

Сірий

Фізичні характеристики

Комплектація

Половник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Половник KELA Tom, 28,5 см (12582)