Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комплект пластин для електрогрилю DeLonghi SK 151

Код:718160
Немає в наявності
Комплект пластин для електрогрилю DeLonghi SK 151 фото
Комплект пластин для електрогрилю DeLonghi SK 151 фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

КОМПЛЕКТ ПЛАСТИН ДЛЯ ЭЛЕКТРОГРИЛЯ DELONGHI 5517910011

Електрогриль DeLonghi, безумовно, корисна техніка. Особливо для тих, хто є цінителем м'яса, риби, овочів та інших страв, які часто готують на пікніках за допомогою гриля.

Пластини (для контактного гриля і для барбекю), що йдуть в комплекті з грилями DeLonghi, дозволять вам побалувати себе бургерами, стейками і грибами-гриль, без масла і жиру, просто у вас вдома!Любителям домашніх повітряних вафель, безперечно, сподобається комплект пластин для електрогриля DeLonghi 5517910011, призначених спеціально для їх приготування!

Ви зможете зробити як прості вафлі (без використання будь-яких продуктів і добавок, такі як товсті льєжські вафлі або бельгійські вафлі), так і з різними інгредієнтами – фруктами, овочами, м'ясною нарізкою, джемом, кремом, горіхами ...

Довіртеся своїй фантазії і створюйте свої унікальні вафлі!Купити комплект пластин для електрогриля DeLonghi 5517910011 – кожен день насолоджуватися смачними вафлями в домашніх умовах. Пластини розраховані на приготування одночасно 4 порцій ласощів, для вас і вашої родини.

Антипригарне покриття спростить догляд за пластинами, звільняючи вас від необхідності відчищати залишки вафель від їх поверхні.

Комплект пластин для електрогриль DeLonghi 5517910011, ціна якого відповідає його якості, можна мити в посудомийній машині.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вид

Набір

Рекомендації по догляду

Можна мити в посудомийній машині

Додаткова інформація

Сумісний з моделями: Delonghi CGH1012D, Delonghi CGH1020D, Delonghi CGH1030D

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

2-і пластини для вафель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера