odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сіто KELA Profi, 10 см (19055)

Код:732682
Очікується
Сіто KELA Profi, 10 см (19055) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Простота та багатофункціональність

Кухонне сито KELA Profi діаметром 10 см – це ідеальне рішення для просіювання сипучих продуктів та проціджування рідин. Ось чому воно стане незамінним інструментом у вашій кухні. Сіто KELA Profi надає необмежені можливості. Завдяки своїм розмірам і міцній конструкції його можна використовувати для просіювання борошна, проціджування рідких продуктів, зціджування води після миття грибів або ягід, а також для вилову галушок або вареників з великих ємностей. Виготовлено з харчової нержавіючої сталі марки 18/10, що гарантує тривалий термін служби та стійкість до впливу різних факторів, таких як гаряча вода, сіль чи харчові кислоти.

Універсальність використання

Забезпечено ручкою у формі петлі, яка забезпечує зручність не тільки при використанні, а й під час зберігання. Можна підвісити сито, щоб заощадити місце на кухні. Коротка допоміжна ручка дозволяє легко закріпити сито над мискою або каструлею, а також забезпечує додаткову підтримку при використанні. Легко миється вручну або в посудомийній машині, що робить його догляд простим та зручним.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Сіто

Вид

Один предмет

Рекомендації по догляду

Зберігати у чистому місці з невисокою вологістю

Додаткова інформація

Колекція: Profi

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Нержавіюча сталь

Габарити

Діаметр: 10 см

23 см

Комплектація

Сіто

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера