odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина Candy CSO1285TB3-S

Код:683389
Немає в наявності
Пральна машина Candy CSO1285TB3-S фото
Пральна машина Candy CSO1285TB3-S фото
Пральна машина Candy CSO1285TB3-S фото
Пральна машина Candy CSO1285TB3-S фото
cashback iconКешбек 107 ₴
10 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Smart Pro

Candy Smart Pro пропонує повний набір швидких циклів, призначених для повсякденного прання. Ця універсальна, швидка і надійна пральна машина - краще рішення, щоб заощадити більше часу і грошей.

Функціональний цифровий дисплей

Для кращої наочності і простоти налаштування пральна машина CandySmartPro оснащена двомірним цифровим дісплеєм. Пральна машина SmartPro відображує час обраної програми прання, ступінь забруднення, обрані опції (гігієнічні, попереднє прання і т.д), Функцію визначення кілограмів, температуру прання і швидкість віджиму.

Smart Touch (NFC, Wi-Fi)

Італійський виробник техніки, крокуючи в ногу з часом, обладнав сучасні пральні машини приємними доповненнями. Пральна машина CandySmart має можливість мобільної діагностики та управління пранням за допомогою мобільного пристрою через технологію NFC.  Зараз за допомогою NFC та Wi-Fi, смартфон перетворюється в зручний пульт керування машиною: за допомогою програми користувач може запускати цикл прання, зупиняти його, налаштовувати окремі параметри і бачити, коли прання закінчиться.

Easy Iron (легке прасування)

Цей режим зводить до мінімуму утворення складок та заминання білизни. Ефект досягається завдяки поєднанню особливих температурних і механічних режимів прання та віджиму з оптимальною кількістю води. В результаті ви отримуєте білизну, яка не вимагає додаткових зусиль для розгладження.

Швидке прання

Швидкі програми прання економлять ваш час. Для цього, інженери Candy розробили 4 спеціальних цикли прання: 14 хвилин – відмінно підійде для освіження білизни; 30 хвилин – кращий варіант для спортивного одягу після тренування; 44 і 59 хвилин – ідеальні щоденні програми для невеликої кількості одягу. Дуже зручно, якщо потрібен швидкий результат при невеликій кількості білизни. Ці цикли дозволяють скоротити час прання і віджиму, в деяких випадках близько 15 хвилин.

Гігієна +

Функція «Гігієна +» допомагає проводити якісну обробку одягу за рахунок того, що протягом всього циклу прання буде підтримуватися постійна температура 60 ° C. Виберіть швидку програму «Щоденна гігієна» для ідеальної гігієни і глибокої прання одягу. Ця програма триває всього 59 хвилин, але стирає протягом 20 хвилин при температурі 60 ° C, таким чином дезинфікуючи білизна, видаляючи мікроби, бактерії і всі віруси, які можуть вплинути на ваше здоров'я і сім'ю.

Кг детектор (функція автовзвешіванія)

Наші машини мінімізують кількість споживання електроенергії, скорочуючи витрати. Чутливі датчики ваги визначають розмір та вагу білизни і автоматично регулюють кількість споживання води та електроенергії. З нашими машинками при половинному завантаженні може знадобитися до 70% менше води, часу і електроенергії!

EcoMix

Ця інноваційна программа дозволяє прати разом різну тканину та кольори, такі як бавовна, синтетика і змішані тканини, при температурі всього 20 ° C і забезпечує відмінну очистку. Витрата за цією програмою становить близько 40% від звичайного прання бавовни при 40 ° C.

Відкладений старт

З функцією відкладеного старту, ви зможете почати прання в будь-який момент. Ви зможете обрати будь-який час для запуску протягом 24 годин. Більше ніяких неприємних запахів від мокрої білизни! Забудьте про величезні рахунках за електрику! Виберіть час, коли електрика коштує дешевше!

Характеристики

Основні характеристики

Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

Active Motion

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Кольорові речі

Шерсть/Ручне прання

Делікатне прання

Гігієнічна

Віджим+Злив

Синтетика

Змішані тканини

Спорт

Полоскання

Бавовна

Щоденне прання

Швидке прання

Функції

Вибір швидкості віджиму

Вибір температури прання

Відстрочка старту

Прання паром

Функції управління

Smart-керування Wi-Fi

Дисплей

Рівень шуму при пранні

61 дБ

Рівень шуму при віджиманні

77 дБ

Системи захисту і контролю

Захист від дітей

Додаткова інформація

Тип пральної машини: Повногабаритна; Об'єм барабана (л): 58; Тип двигуна: Асинхронний; Бездротовий зв'язок: Wi-Fi+Bluetooth; Тип дисплею: Цифровий; Загальна кількість програм: 16; Загальна кількість швидких програм: 9; Річний споживання води (л): 9850; Детектор ваги

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

В

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,98 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

49 л

Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Вага

66,5 кг

Вага в упаковці

68,5 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера