odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S

Код:683383
Немає в наявності
Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S фото
Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S фото
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S

Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S – відмінне рішення для великої родини. Вона здатна випрати до 9 кг білизни за один цикл, має величезний вибір спеціальних програм на всі випадки та може похвалитися найсучаснішими функціями. У тому числі і керуванням з телефону за допомогою опції SMART TOUCH і застосунку Candy simply-Fi. Пральна машина Candy допоможе вам день у день легко справлятися з пранням білизни, забезпечуючи відмінні результати і комфорт у використанні. А також збереже ваш час і гроші за рахунок цілого набору економічних режимів.

Особливості:

  • Максимальне завантаження - 9 кг
  • 16 програм прання
  • Тихий і довговічний інверторний двигун
  • Система Mix Power+
  • Управління зі смартфона SMART TOUCH: з'єднання по NFC (Android)
  • Функція автозважування
  • Клас енергоспоживання A+++
  • Цифровий сенсорний дисплей

Інверторний двигун SILENT+

Оцініть тиху й енергоефективну роботу пральної машини, яку забезпечує інверторний двигун. Завдяки йому рівень шуму при роботі пристрою не перевищує 51 децибел, тому машину можна вільно запускати тоді, коли зручно вам.

Розумне керування SMART TOUCH

Завдяки бездротовій системі Smart Touch, заснованої на технології NFC *, ви можете істотно спростити свій досвід взаємодії з машиною. Завантажте на свій Android-смартфон або планшет з функцією NFC програму Candy simply-Fi і зможете додати нові режими роботи, отримати корисні підказки для більш ефективного використання техніки, а також вирішити проблеми прямо через свій мобільний пристрій.

Система Mix Power+

Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S оснащена інноваційною системою попереднього змішування миючого засобу і води «Mix Power System+». Вона спінює і розпорошує суміш прямо на білизну під високим тиском, що сприяє проникненню миючого розчину глибше в волокна тканини, ретельно видаляє забруднення і забезпечує найкращі результати прання. Ця технологія також дозволяє прати різні тканини, наприклад, бавовну, синтетику та змішані матеріали при температурі 20°C з ефективністю, порівнянною з якістю прання при 40°C.

Функція автозважування

Також у цієї машини передбачена корисна опція автозважування, яка допомагає знизити споживання електрики і витрати миючого засобу. Вбудовані сенсори визначають вагу завантажених в барабан речей, на основі чого вона автоматично вибирає оптимальну кількість порошку і води, яка буде потрібна для максимально якісного прання.

Швидко і чисто

Ця модель має в своєму арсеналі цілий набір програм для швидкого прання, які дозволяють отримати відмінні результати за короткий час. Так, режим «Ультра 29» розрахований на повний цикл прання всього за 29 хвилин і прекрасно підходить для слабозабруднених речей. А програма «Perfect Rapid 59 хв.» забезпечує максимальну ефективність при значному скороченні тривалості програми. Крім того, у машинки є окремий режим швидкого прання за 14/30/44 хвилин, що відмінно підходить для того, аби освіжити речі.

Старт за розкладом

З функцією відкладеного старту, ви зможете почати прання в зручний для себе момент. Просто встановіть будь-який час для запуску протягом 24 годин і отримуйте партію свіжовипраної білизни по поверненню додому з роботи або після походу по магазинах. А якщо у вас встановлений двухтарифний лічильник, ви зможете вибирати час, коли електрика коштує дешевше і таким чином додатково економити на рахунках.

Стильний дизайн

Пральна машина Candy HCU29TWH5G-S з колекції Ultra – це поєднання простоти, стилю і мінімалізму, що створюють ідеальний баланс між красою і практичністю. Що допомагає їй легко вписатися в будь-яку обстановку.

*Тільки для смартфонів на операційній системі Android з підтримкою технології NFC. Керування машиною через застосунок можливо тільки на близькій відстані, тому виконувати дистанційні операції, наприклад, з іншої кімнати або ззовні будинку неможливо.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Кольорові речі

Делікатне прання

Гігієнічна

Віджим+Злив

Шовк

Синтетика

Змішані тканини

Вовна

Інтенсивне прання

Бавовна

Ручне прання

Швидке прання

Функції

Вибір швидкості віджиму

Вибір температури прання

Додаткове полоскання

Відстрочка старту

Прискорене прання

Функції управління

Smart-керування

Дисплей

Рівень шуму при пранні

51 дБ

Рівень шуму при віджиманні

74 дБ

Системи захисту і контролю

Захист від протікання

Захист від дітей

Додаткова інформація

Smart-управління: NFC; Дисплей: Цифровий

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

А

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,96 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

60,5 л

Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

87 см

Глибина в упаковці

55 см

Вага

68 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера