odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU)

Код:727537
Є в наявності
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
Пральна машина з вертикальним завантаженням Indesit BTW E71253P (EU) фото
ЦеЗнижки
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка пральних машин
-6%
Вигода 1 100 ₴
cashback iconКешбек 158 ₴
16 999
15 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Функція Turn&Wash

За допомогою цієї функції можна запустити цикл прання, навіть коли пральна машина вимкнена, без необхідності включати пральну машину за допомогою кнопки вкл./вимикн. Тільки натиснувши одну кнопку Turn&Wash ви зможете випрати білизну при температурі 30°C, максимальної швидкості 1000 об/хв., Максимальному завантаженні 4 кг білизна з бавовни або синтетики, всього за 45 хвилин. Це дозволяє. за потреби. прати білизну кожен день.

BigDigit дисплей

Практичний і зручний для читання цифровий дисплей дозволяє легко і інтуїтивно переглядати встановлені параметри прання. Завдяки йому робота пральної машини стане ще простіше. У вас буде огляд, наприклад про встановленої швидкості віджиму, відкладеному запуску або поточної фази циклу прання.

Швидкі цикли прання  RapidWash

Пральна машина пропонує набір з 5 циклів прання, які ви обов'язково будете використовувати в повсякденній експлуатації. Вони ефективно перуть білизну менш ніж за 59 хвилин. Просто виберіть одну з цих програм, розроблених для різних типів тканини: вовна, тонка білизна, кольорова білизна, бавовна або синтетика та отримаєте неперевершений результат.

Функція Water Balance Plus

Water Balance Plus - це опція, спеціально розроблена для зниження споживання енергії, води та часу. З менш завантаженою пральною машиною ви можете заощадити до 70% води та 50% енергії, в той час, як сам цикл буде на 35% швидше.

Вибрати тільки тип забруднення

Дана опція дозволяє вибрати тип забруднень з тим, щоб оптимально налаштувати цикл прання для видалення плям. Видаляються навіть найстійкіші забруднення, такі як: - Їжа - плями від харчових продуктів або напоїв. - Робота - плями від масел або чорнила. - Природа - плями від бруду або трави.

Спортивна програма

Цикл прання пропонує повний догляд за вашим спортивним одягом в одній програмі. Просто покладіть свої спортивні речі в пральну машину Indesit, і нехай вона познайомить вас з її чарами.

Відкладений старт

Якщо вам потрібно випрати білизну перед поверненням додому з роботи або покупок, пральна машина дозволяє легко відкласти старт на 1-24 години.

Натиснути та відкрити

Новий ергономічний дизайн ще більше спрощує відкриття пральної машини з вертикальним завантаженням. Завдяки новій ручці з технологією Push & Open ви можете легко відкрити пральну машину, навіть коли ваші руки зайняті. Просто натисніть на неї одним пальцем або навіть ліктем, і пральна машина відкриється.

Чудова енергоефективність

Завдяки класу енергоспоживання A+++ пральна машина Indesit забезпечує ідеальні результати, але при цьому знижує споживання енергії.

Дбайте про вовняні вироби

За допомогою програми «Шерсть» ви можете прати і сушити весь одяг з вовни, навіть якщо на ній є етикетка «тільки ручне прання». Для досягнення оптимального результату використовуйте спеціальні миючі засоби та не перевищуйте максимальне завантаження в кг.

Опція інтенсивне прання

Підвищена ефективність видалення плям. Цю опцію слід використовувати при використанні активних кисневих засобів для виведення плям і відбілювачів. Це оптимізує ефективність використовуваного засобу, щоб поліпшити якість прання і підвищити ефективність видалення плям.

Опція попереднє прання

Видаляє найстійкіші забруднення. Ідеально підходить для видалення стійких плям або сильно забрудненого одягу.

Опція енергозбереження

Для тих, хто піклується про навколишнє середовище з хорошими результатами прання. Ця функція економить енергію, не нагріваючи воду, що використовується для прання, що є перевагою як для навколишнього середовища, так і для внутрішнього бюджету (нижчі рахунки за електроенергію). Рідкий миючий засіб і спеціальний алгоритм рухів барабана, гарантують чудовий кінцевий результат.

Опція полегшене прасування

При виборі даної опції, режими прання та центрифуги будуть відповідно змінені для зменшення утворення складок. Наприкінці циклу пральна машина здійснює повільні обертання барабану.

Догляд за чутливою шкірою

При виборі цієї опції підвищується ефективність полоскання і гарантується оптимальне видалення миючого засобу. Це особливо корисно для чутливої шкіри.

Програма прання синтетичних тканин

Спеціальна програма для догляду за синтетичними виробами Програма синтетичних тканин ефективно видаляє плями з синтетичних тканин, зберігаючи їх колір і якість.

Програма бавовна

Програма Бавовна - чистота та свіжість, призначена для бавовни яка потребує додаткового догляду при видаленні плям.

Перш за все, економія

Спеціальна програма для ефективного прання бавовняних тканин з мінімальною витратою енергії та води. Ідеальне рішення для тих, хто захищає навколишнє середовище.

Не потрібно чекати наступного завантаження - періть різних тканин разом

Для прання виробів зі змішаних тканин, а також для прання в одному циклі виробів з бавовни й синтетичних тканин. Гарантує дбайливе поводження з волокнами.

М'яке і свіжа постільна білизна

Біле або кольорове постільна білизна, виготовлене з бавовни та синтетичних волокон або їх поєднання. Усуває мікроби та відтворити плавність очищає.

Дбайливий догляд

Для прання особливо делікатних речей, таких як шовк, делікатна віскоза або синтетичні матеріали. Одяг перед пранням бажано вивернути навиворіт.

Зберігає кольори

Програма призначена для всіх типів кольорових тканин. Від слабо забруднених до нормальних, бавовняних, синтетичних або змішаних, а також делікатних.

Економія часу та енергії

Коротка програма злегка забруднених речей всього за 30 хвилин при 30°C, економить час та ел.енергію. Ідеальне рішення для прання злегка забрудненого одягу.

Ефективність і захист кольору

Різні цикли для злегка забрудненого одягу з синтетичних волокон або бавовни, що допомагають зберегти кольору при низькій температурі прання.

Заощаджуйте миючі засоби щодня

Цей індикатор підкаже вам, як заощадити миючий засіб, отримуючи ідеальні результати прання і полоскання. Індикатор загоряється після закінчення програми, якщо було додано занадто багато миючого засобу. Наступного разу використовуйте його менше. Якщо відображається код помилки «Fod», утворюється занадто багато піни, і процес прання призупиняється.

Не дозволяє дітям змінювати налаштування

Ця функція дозволяє заблокувати кнопки на панелі пральної машини, щоб дитина не могла змінити вибраний вами цикл прання, граючи з ним.

Швидкість віджиму регулюється відповідно до ваших потреб

Кожен цикл прання має заздалегідь задану швидкість віджиму. Однак ви можете зменшити та налаштувати відповідно до ваших потреб, натиснувши спеціальну кнопку.

Вибір необхідної температури

Кожен цикл прання запрограмований на певну температуру нагрівання води. Однак ви можете зменшити або відрегулювати температуру відповідно до ваших потреб, натиснувши спеціальну кнопку, згідно певного діапазону температур для обраної програми.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки
Тип пральної машини

З вертикальним завантаженням

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

Turn&Wash

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Кольорові речі

Делікатне прання

Спортивний одяг

Бавовна Eco

Синтетика

Змішані тканини

Вовна

Бавовна

Turn & Wash

Функції

Злив/ Віджимання

Вибір швидкості віджиму

Полоскання

Функції управління

Додаткове полоскання

Відкладений старт

Рівень шуму при пранні

58 дБ

Рівень шуму при віджиманні

77 дБ

Системи захисту і контролю

Блокування панелі керування

Захист від протікання

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

В

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,9 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

49 л

Максимальна температура
Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

94 см

Глибина в упаковці

55 см

Вага

53 кг

Вага в упаковці

58 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера