odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ergo 32GHS5500

Ergo 32GHS5500 – компактний телевізор з роздільною здатністю HD та вбудованим SmartTV, який розважить вас переглядом новин, свіжих кіноновинок або актуальних ток-шоу. Незважаючи на невеликі габарити, якість та реалістичність його картинки не поступається телевізорам з великим екраном. А наявність аналогового та цифрового тюнерів, SmartTV на базі Android та можливість управління телевізором як за допомогою пульта ДК, так і голосових команд роблять цю модель практичною та зручною. Вона легко впишеться в обстановку навіть якщо у вас зовсім небагато місця, наприклад, на кухні і дозволить не розлучатися з улюбленими TV-шоу та фільмами, чим би ви не займалися.

Чітка картинка

Дивіться спортивні змагання, художні фільми або передачі про красу нашої планети із задоволенням на 32-дюймовому екрані з HD роздільною здатністю. Цей дисплей забезпечує оптимальну деталізацію зображення, достовірне перенесення кольорів і високу контрастність, щоб картинка завжди була чіткою та реалістичною.

Android TV – широкий вибір контенту на будь-який смак

Телевізор 32GHS5500 обладнаний SmartTV під управлінням новітньої системи Android 11, що забезпечує швидкий доступ до величезної кількості різноманітного контенту – від серіалів і фільмів, до музичних шоу та ігор. А вбудовані додатки Megogo та YouTube дозволяють дивитися все, що ви любите в одному місці, не витрачаючи багато часу на пошуки. З Ergo 32GHS5500 кожен знайде щось на свій смак.

Зручне керування

Легко перемикайте канали, знаходьте потрібний контент і вибирайте собі розвагу на вечір без зайвого клопоту. Керувати телевізором можна за допомогою пульта дистанційного керування, що входить до комплекту, або прямо зі смартфона, встановивши спеціальний додаток. А також через голосові команди. Тому ви завжди зможете тримати все під своїм контролем. Крім того, ви зможете дублювати зображення з гаджета на екран телевізора, щоб передавати картинку зі смартфона на великий екран та насолоджуватися переглядом фото та відео у найкращій якості.

Підключення на будь-який вибір

Ergo 32GHS5500 обладнаний бездротовими модулями Wi-Fi та Bluetooth для зв'язку зі смартфоном та підключенням до мережі, а також повним набором вхідних та вихідних інтерфейсів, включаючи пару HDMI, USB, CI+ слот та RJ-45 (LAN). Це дозволяє підключати до телевізора практично будь-які додаткові мультимедійні пристрої, такі як медіаприставки, зовнішні носії з аудіо- та відеофайлами або ПК та використовувати його можливості на повну.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Контрастність

3000:1

Зображення

Процесор

Cortex A55

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

2 x HDMI

1 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

Так

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Оперативна пам'ять: 1 ГБ

Курсорне керування

Управління зі смартфонів

Постійна пам'ять: 8 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Максимальне енергоспоживання: 55 Вт

У режимі очікування: 0,5 Вт

Середнє енергоспоживання: 33 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

3,6 кг

Вага без підставки

3,5 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

733 х 480 x 180 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

733 х 435 x 81 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера