odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ergo 43GUS6500

Стильний та сучасний Ergo 43GUS6500 - це вікно у світ гранично чіткого телевізійного зображення стандарту UltraHD з максимальною функціональністю SmartTV. Поєднуючи передові технології в області звуку та покращення картинки, він забезпечує вашим розвагам абсолютно новий рівень реалізму. І забезпечує доступ до величезного кількості різноманітного контенту завдяки вбудованим можливостям Android TV. Разом із зручним голосовим управлінням та всіма необхідними роз'ємами для підключення це робить його максимально функціональним доповненням вашого будинку. Тому з Ergo 43GUS6500 ви зможете насолоджуватися улюбленими передачами або новими фільмами в найкращому якості та весело проводити час з сім'єю та друзями.

Ультрачітке зображення

Подивіться все по-новому з новим телевізором Ergo. Завдяки своєму ультрависокій роздільній здатності 4К (3840x2160 пікселів), яка рівно в 4К рази більше, ніж у стандартному зображенні FullHD, ви зможете розглянути стільки деталей, скільки ніколи не бачили. Підвищене дозвіл означає підвищене задоволення від чіткої та ідеально деталізованої картинки. Тому на його екрані і захоплюючі дух голлівудські екшени, і передачі про дику природу, і спортивні матчі виглядатимуть просто шикарно.

Ergo

Нова якість зображення з NeoVision

Завдяки функції NeoVision, яка використовує інтелектуальні алгоритми для додаткової обробки відеопотоку, ви отримуєте відео абсолютно нової якості. Ця технологія покращує картинку телевізора на апаратному рівні і робить зображення розкішним, щоб будь-які ваші розваги були ще більш видовищними.

Ergo

Smart TV – більше, ніж просто телебачення

ТБ оснащений повноцінним Smart TV під керуванням операційної системи Android 11 і підтримує встановлення програм прямо з Google Play. Це дозволить користувачеві завантажувати Android-ігри, отримувати доступ до Google музики та фільмів, переглядати новинки на Netflix або YouTube та багато іншого.* Просто вибирайте будь-які розваги на свій смак серед тисяч різних варіантів фільмів, телешоу та серіалів та проводьте вільний час так, як вам подобається в компанії Ergo 43GUS6500.

Вбудований Chromecast

Завдяки вбудованій функції Chromecast ви зможете транслювати контент прямо зі свого гаджета на екрані телевізора. Без жодних проводів та перехідників. Ця технологія дозволяє передавати картинку зі смартфона на великий екран бездротового зв'язку насолоджуватися переглядом фото або відео у найкращій якості. В будь-який момент.

Ergo

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

1200:1

Зображення

Процесор

Cortex A55

Особливості зображення

Neo Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Особливості аудіо

dbx-tv

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

Так

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Оперативна пам'ять: 1 ГБ

Курсорне керування

Управління зі смартфонів

Постійна пам'ять: 8 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Максимальне енергоспоживання: 75 Вт

У режимі очікування: 0,5 Вт

Середнє енергоспоживання: 50 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6,5 кг

Вага без підставки

6,4 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

963 х 608 x 180 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

963 х 567 x 82 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера