odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1

Код:718147
Є в наявності
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Мультитул HuoHou (HU0191) Multi-function Knife Pro 18 в 1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-25%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 999
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний компаньйон

Будьте готові до непередбачуваних ситуацій, купивши мультитул HuoHou Multi-function Knife Pro. Аксесуар включає кілька видів ножів, відкривачку для пляшок, консервний ніж, мініпилку, напилок, пасатижі, тримач для біт з пласкою та хрестоподібною викрутками, а також ножиці та інше корисне приладдя. При цьому всі інструменти виконані з нержавіючої сталі та надійно зафіксовані, що запобігає люфтам та іншим неприємностям.

Особливості:

  • 18 інструментів в одному виробі
  • Зручне травмобезпечне руків’я
  • Виконаний з міцної нержавіючої сталі
  • Компактні габарити та невелика вага

Ідеальний для пікніків

Потрібно нарізати свіжі овочі та фрукти, відкрити банку консервів чи пляшку з прохолодним напоєм? Завдяки гострозаточеному лезу, консервному ножу та відкривачці ви зможете легко підготувати всі продукти та накрити на стіл. А мініпилка з гострими зубцями стане у пригоді для розпилювання невеликих гілок, що також актуально при проведенні часу на природі.

Швидкий ремонт

Якщо у вас вийшло з ладу щось із техніки або меблів, ця модель точно не буде зайвою. Серед оснащення HuoHou Multi-function Knife Pro пласка та хрестоподібна викрутки, пасатижі, напилок та ніж для зачистки дротів. Таким чином вам не доведеться носити з собою велику інструментальну скриньку, якщо йдеться про дрібний ремонт або електромонтажні роботи.

Продуманий до дрібниць

Творці мультитула подбали про те, щоб його експлуатація була максимально комфортною та безпечною. Усі інструменти надійно фіксуються у відкритому та закритому стані без створення дратівливих люфтів. Крім того, зручне травмобезпечне руків’я знижує навантаження на руку та запобігає подряпинам у процесі використання.

Гарантія якості

Будьте впевнені, що активна експлуатація та контакти з вологою не вплинуть на функціональність мультитула. Аксесуар виконаний повністю з нержавіючої сталі, а тому може похизуватися механічною міцністю та стійкістю до корозії. До того ж, штатні ножі чудово тримають заточування, а відповідно ви отримуєте справді безпроблемний інструмент.

Завжди під рукою

Переносьте мультитул у кишені одягу, рюкзаку або сумці, щоб будь-якої миті мати доступ до корисного аксесуара. Габарити виробу у складеному вигляді становлять 102 х 39 х 20 мм, що дозволяє розмістити його у достатньо обмеженому просторі. До того ж HuoHou Multi-function Knife Pro важить всього 266 грамів, практично не обтяжуючи ваш багаж у подорожах.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид пристрою
Тип пристрою
Джерело живлення
Потужність

Ні

Додаткова інформація

Кількість інструментів: 12; Кількість функцій: 18; Тип леза: серрейтор; Леза ножа: нержавіюча сталь; Ножиці; Шило; Відкривачка для консервних банок; Відкривачка для пляшок; Плоска викрутка; Чотиригранна викрутка; Надфіль (пилка); Плоскогубці; Пила

Габарити і колір

Габарити

102 x 39 x 20 мм

Вага

266 г

Завантаження