odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB

Код:738381
Є в наявності
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Тостер DeLonghi CTIN 2103 TB фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повсякденна розкіш

Додайте своїй кухні стилю, а своїм сніданкам та перекусам вишуканості з тостером DeLonghi Distinta Titanium. Він виготовлений з матової нержавіючої сталі та вражає своїм елегантним ретро-дизайном з легким відтінком італійського мінімалізму, практичними деталями та зручністю використання. Цей тостер дозволяє одночасно підсмажувати два шматочка хліба, вибираючи при цьому один із шести рівнів підсмажування, розігрівати випічку та навіть розморожувати хліб. А просте управління та очищення полегшать обслуговування пристрою. Від сніданку з хрусткими тостами до вечірнього перекушування м'яким бейглом - DeLonghi Distinta Titanium дозволить вам насолоджуватись кожним моментом свого дня.

Особливості:

  • Преміальний дизайн
  • Довговічна металева поверхня з нержавіючої сталі
  • 6-ступінчастий контроль засмаження
  • Функції розморожування та підігріву
  • Грати для розігріву булочок або круасанів
  • Просте управління та наочна індикація
  • Легке та безпечне вилучення випічки
  • Програма JLab Work для налаштування кнопок та збереження профілів
DeLonghi

Елегантний дизайн у стилі ретро

Цей тостер із колекції для сніданку Distinta Titanium поєднує у собі позачасовий стиль та сучасні тенденції дизайну. З першого ж погляду він вражає своєю ексклюзивною зовнішністю з нержавіючої сталі та приємною кольоровою гамою. І водночас пропонує всю необхідну функціональність, яка робить техніку DeLonghi такою популярною. Тому він стане ідеальним доповненням до будь-якої кухні та додасть їй нотку. італійського шику, наповнюючи щоранку ароматами свіжого хліба або вашої улюбленої випічки.

Багато варіантів обсмажування

Тостер Distinta Titanium дозволяє обсмажувати відразу дві скибочки хліба, а також може підсмажувати тільки з одного боку, розігрівати та розморожувати різні види випічки. І має додаткову функцію висування, що полегшує вилучення невеликих скибочок хліба. То є з його допомогою ви зможете не тільки робити класичні тости, але та підрум'янювати домашній або магазинний хліб нестандартної форми, готувати бейгли та багато іншого. Крім того, у комплект поставки входить решітка для підсмажування, що дозволяє розігріти. об'ємні булочки, круасани чи багети.

DeLonghi

6 ступенів рум'яніння

Ви віддаєте перевагу добре підсмаженому, дуже хрумкучому хлібу з темною скоринкою чи лише злегка підрум'янений? Цей тостер пропонує до 6 рівнів прожарювання на вибір, завдяки чому кожен зможе приготувати випічку саме на свій смак. При цьому ви можете зупинити процес обсмажування в будь-який момент лише одним натисканням, якщо раптом передумаєте.

DeLonghi

Простота використання та обслуговування

Тостер DeLonghi Distinta Titanium оснащений знімним піддоном для крихт, завдяки якому ви можете бути впевнені, що його внутрішнє простір завжди залишається чистим. Крихітки від випічки падають прямо на піднос, який можна легко зняти та спорожнити. Це зручно та економить ваш час. Для додаткової зручності тостер також оснащений ніжками з нековзного матеріалу та шнуром живлення, який можна згорнути в підставі, щоб він не заважав решті приладів на столі. З цим стильним помічником у вас завжди будуть свіжі, хрумкі тости у будь-яке час доби та порядок на кухонному столі.

Функції розморожування та підігріву

Готуйте тости як із свіжого хліба, так і із замороженого. Для цього у пристрої передбачена функція розморожування, при якій хліб спочатку розморожується, а потім підсмажується до бажаного ступеня готовності. Цикл приготування при цьому буде більш тривалим, Проте заморожені скибочки хліба вийдуть теплими і хрусткими. Таким Таким чином, ви не будете втрачати дорогоцінний час і швидко приготуєте легкий сніданок для себе чи всієї родини. Але що, якщо ви вже засмажили тости, а вони знову охолонули, поки ви займалися іншими справами? Просто використовуйте функцію нагріву - ваша випічка розігріється миттєво ока, а сніданок буде таким же смачним, як і раніше.

DeLonghi

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір
Потужність

Загальні характеристики

Тип пристрою

Зручність використання

Оснащення
Термоізольований корпус

Так

Додаткова інформація

Кнопки з неоновим підсвічуванням

Розміри та комплектація

Габарити

21 х 21 х 33 см

Габарити упаковки

31 х 40 х 26,5 см

Вага

2 кг

Вага в упаковці

3,3 кг

Комплектація

Тостер; Решітка для розігріву; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера