odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524)

Код:718583
Немає в наявності
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) video preview
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
Праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme (CCTC-05524) фото
cashback iconКешбек 21 ₴
2 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Парова праска CECOTEC Fast&Furious 5050 X-Treme

Як подовжити життя улюблених речей? Весь секрет у правильному догляді. Отже, знайомтеся, це CECOTEC Fast & Furious 5050 X-Treme – девайс, який вміє делікатно дбати про ваш одяг, ідеально розгладжуючи всі складки, навіть у найбільш складних місцях. Блузка з шовку, вовняний піджак або сукня з трикотажу – праска впорається з будь-якою тканиною, адже має велику потужність, оптимальне антипригарне покриття, а також такі корисні фішки, як технологія безперервної подачі пари та вертикальне відпарювання. Захист проти накипу подовжить життя девайсу, а з протикрапельною системою ваш одяг завжди буде бездоганно чистим. Тепер прасування перестане бути складним рутинним заняттям, яке займає багато часу, і перетвориться на приємний медитативний ритуал. Тому що з цим девайсом – легко, зручно, швидко, а головне – безпечно.

Контролюйте нагрівання

Функціональний РК-дисплей допоможе легко регулювати температуру, оптимальну для кожного матеріалу. З сорочками та футболками зазвичай справляється будь-яка праска, але хочеться, щоб улюблене пальто чи худі виглядало так само бездоганно. І тут ви можете бути впевнені: потужності 2720 Вт вистачить, щоб розгладити навіть найщільніший матеріал. Також є приємний бонус: можна вибрати режим ECO, щоб отримати ті самі результати, але з меншим споживанням енергії.

Легкість рухів із покриттям Titanium Slide

Ніякого ризику, що девайс пропалить і зіпсує улюблений світшот. Адже підошва виконана з алюмінію, а зверху вкрита шаром титану: таке покриття є антипригарним, надійним та стійким, що робить прасування безпечним, а ковзання – ідеальним у всіх напрямках. Щоб вам не довелося обходити складні ділянки між ґудзиками та кишенями, носик має загострену форму.

Швидка пара завдяки Power Steam Control

Інноваційна технологія дозволяє безперервно подавати пару зі швидкістю до 55 г/хв. Поворотний регулятор призначений для гнучкого налаштування подачі, а щоб ви могли погладити весь одяг без зупинки, резервуар для води має велику ємність 300 мл. Крім того, ви можете увімкнути потужний паровий удар (200 г/хв): один натиск на спусковий гачок під ручкою – і ви отримуєте вдвічі більше пари, яка проникає глибоко всередину. Використовуйте, щоб заощадити час, і подолати складки тканини з першого разу.

Мінімальний час нагрівання

З технологією Fast Steam вам не доведеться довго чекати, коли праска прогріється, і переживати, що не встигаєте погладити свій костюм. Лише кілька секунд – і гаджет готовий моментально розгладжувати щільний габардин або делікатну мереживну тканину.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

200

Постійна подача пари, г/хв

55

Обсяг резервуара для води

300 мл

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

29.5 х 12.2 х 14.7 см

Вага

1.3 кг

Вага в упаковці

1.6 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера