odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037

Код:704798
Немає в наявності
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 video preview
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
Праска CECOTEC ForceTitanium 520 CCTC-05037 фото
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Super steam: видаляє всі види складок на одязі

Перетворіть стомлюючу рутину на цікавий та ефективний процес. Ідеальна потужність та безперервна подача пари до 230 г/хв бездоганно впораються з будь-якими видами тканини. Ваш гардероб зміниться завдяки лише одній деталі – прасці CECOTEC ForceTitanium 520.

Потужність, якої ви гідні

Потужність 3000 Вт дозволяє прирівняти результат прасування до професійного догляду парогенератором. Але компактність праски порівняно з громіздкою системою справді виграє!

Безперервна подача пари 55 г/хв

Ударна парова хвиля з технологією PowerSteam 55 г/хв допомагає усунути навіть складні складки на тканинах будь-якої щільності. Сорочки без жодної складки більше не фантастика!

Підошва TitaniumSlide для ідеального ковзання

Будь-який одяг та текстиль здадуться вам шовковими з підошвою TitaniumSlide. Праска ідеально ковзає по тканині незалежно від її типу та щільності.

Інтелектуальний контроль температури

З інтелектуальною системою керування температурою просто неможливо пропалити одяг. У прасці CECOTEC ForceTitanium 520 передбачено можливість підбирати температуру під тип тканини.

Контроль парової подачі

Контролюйте самостійно процес подачі пари за допомогою селектора. Вибирайте еко або турбо-режим відповідно до типу тканини.

Об'ємний бак для води

Резервуару для води ємністю 380 мл вистачить на кілька партій одягу та іншого текстилю. Вам не доведеться відволікатися від приємного процесу прасування та поповнювати ємність. Для легкості її наповнення до комплекту входить склянка з дозатором.

Еко-режим: зберігайте енергію

Дбаєте про навколишнє середовище? CECOTEC поділяє таку позицію. Тому режим ECO steam дозволяє заощаджувати енергію без змін якості прасування. Праска CECOTEC ForceTitanium 520 чудово справляється зі складками в будь-якому режимі.

Система Anticalc

Забудьте про забруднення парової системи накипом. Anticalc System дбайливо дбає про підтримку чистоти та високого рівня продуктивності праски. Навіть найжорсткіша вода не зіпсує потужність парового потоку.

Функція самоочищення

Залиште очищувальні олівці для стандартних прасок. А ще краще забудьте про них зовсім. CECOTEC розробили ідеальну систему самоочищення усередині підошви. Праска прослужить вам довгі роки і не завдасть зайвих незручностей.

Усуває всі види складок на одязі

Праска легко справляється зі складками навіть у недоступних місцях за допомогою парової подачі до 240 г/хв і гострого наконечника. Вам не варто ховати під кардиган або піджак не повністю випрасувану сорочку. Коміри та складні ділянки біля гудзиків більше не залишаться м'ятими.

Мінімальний час прогріву

Ми цінуємо ваш час, тому рутина разом із CECOTEC стає більш комфортною! Праска ForceTitanium 520 за допомогою технології FastSteam здатна миттєво нагріватися. Просто увімкніть її у розетку і приступайте до прасування.

Автоматичне відключення

Анекдоти про невимкнену праску відходять у минуле з функцією автоматичного вимикання. У горизонтальному положенні праска відключається через 30 секунд бездіяльності, а у вертикальному – через 8 хвилин. Нещасні випадки та поломки практично неможливі, тому що прилад захищений від перегріву системою Smart AutoOFF.

Вертикальна подача пари

Завжди прагнули розгладити сорочку ідеально, але нічого не виходило? Спробуйте вертикальний спосіб прасування із праскою ForceTitanium 520. Відмінна подача пари дозволяє ефективно справлятися навіть зі складками у важкодоступних ділянках.

Забудьте про сліди на одязі

Набридло чекати висихання речей після несподіваного протікання води зі стандартної праски? З протикрапельною системою Anti-Drip ви забудете про конденсацію вологи та сліди на одязі.

Ергономічний дизайн

Ми знаємо, наскільки важливою є ергономічність побутової техніки. Тому конструкція ForceTitanium 520 розроблена з турботою про ваш комфорт та функціональність пристрою. Праска легка на вагу і максимально комфортна у використанні.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Режими
Додаткова інформація

Регулятор подачі пари

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

230

Постійна подача пари, г/хв

55

Обсяг резервуара для води

380 мл

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

16 х 11.3 х 33 см

Вага

1.3 кг

Вага в упаковці

1.6 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження