Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків24
Задати питання

Відеореєстратор GT R TECHNO

Код:672977
Немає в наявності
Відеореєстратор GT R TECHNO фото
Відеореєстратор GT R TECHNO фото
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GT R Techno — це флагманська модель відеореєстратора. У ній зібрані всі топові функції, наявності яких позаздрить будь-який техногік. Підходить для тих, хто вимагає від реєстратора більше, ніж просто запис відео. GT R Techno розроблений так, щоб безпека та комфорт стали для вас нероздільними поняттями.

 

Особливості

  • Запис відео з роздільною здатністю 4K
  • Сучасний сенсор Sony
  • Магнітне кріплення з передаванням живлення
  • Вбудований у кріплення GPS модуль
  • Wi-Fi та мобільний додаток
 

GT R Techno забезпечує деталізовану зйомку у роздільній здатності 4K (3840х2160). Такої якості розробникам вдалося досягти завдяки світлочутливій матриці SONY, яка може захоплювати зображення в умовах екстремально низької освітленості.

Завдяки широкому куту огляду (140°) GT R Techno фіксує все, що доступно людському оку, в тому числі обстановку на автомагістралях та багатосмугових шосе. Ви можете бути впевнені в якості запису та чіткості стоп-кадрів.

GT R Techno оснащений технологією широкого динамічного діапазону (WDR). Раніше вона була інтегрована лише у пристрої для професійного відеоспостереження, а тепер доступна і автолюбителям. При різких перепадах освітлення — наприклад, під час руху у сонячну погоду або при виїзді з тунелю — WDR автоматично коригує тони: висвічує затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках. Тим самим GT R Techno вдається захоплювати всі деталі без спотворень, навіть якщо одна частина кадру яскраво освітлена, а інша — в тіні.

 

Реєстратор оснащений 2.45" дисплеєм та функціональними кнопками керування – для увімкнення, налаштування та перегляду відзнятого матеріалу.

GT R Techno вміє вражати. Мало кого залишить байдужим сенсор, що дозволяє знімати фото за допомогою жестів. Достатньо провести рукою під нижньою гранню пристрою, і пристрій тут же зробить знімок.

Для зручності користувачів в GT R Techno вбудований модуль Wi-Fi — ви легко можете під’єднуватися до реєстратора і керувати всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти у мережу веселе відео, достатньо завантажити знятий ролик з карти пам'яті у смартфон. Для цього необхідно лише встановити мобільний додаток і синхронізувати пристрої.

 

GT R Techno можна перевести у режим охоронної парковки. Алгоритм такий: при вимкненні запалювання реєстратор переходить у сплячий режим. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається у режим очікування. Таким чином GT R Techno може вести зйомку до повного розряду вбудованого акумулятора.

У разі екстреного розвороту, гальмування або удару автоматично спрацьовує G-сенсор — він захищає важливі файли від циклічного перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, достатньо натиснути на спеціальну кнопку праворуч від екрана. Після чого останній ролик переміститься в окремий сектор пам'яті і знаходитиметься там до тих пір, поки ви самі його не видалите.

 

GT R Techno підтримує роботу з картами пам'яті Micro SDXC до 128 GB. Цього обсягу з лишком вистачить на запис маршруту на кшталт Київ-Одеса-Київ (9 годин безперервного запису).

За допомогою GPS модуля ви також зможете зберегти пройдений шлях і швидкість пересування на певних ділянках. Такі записи можуть стати у пригоді, наприклад, для оскарження штрафів.

До пристрою додається оригінальний тримач — до скла він кріпиться за допомогою 3М двостороннього скотчу. А ось сам реєстратор має магнітне кріплення і підтримує бездротове передавання живлення від кронштейна. Це означає, що вам не потрібно буде мати справу з дротами або засувками, щоб забрати GT R Techno з автомобіля. Ви за секунду зможете його зняти з магніту, і при цьому бути впевненим у тому, що ваш девайс заряджений.

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Тип кріплення на скло

Магнітне кріплення

Дисплей

Діагональ дисплея
Сенсорний екран

Ні

Камера і запис відео

Сенсор

Sony IMX335

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки

4K (3840 x 2160)

Нічна зйомка

Так

Формат відео файла

MOV

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Вбудований динамік

Так

Функції

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Micro-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Габарити і комплектація

Вага

70 г

Колір

Чорний

Відгуків