Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Витяжка телескопічна Cata TF-2003 DurAlum

Код:722463
Є в наявності
Витяжка телескопічна Cata TF-2003 DurAlum фото
Витяжка телескопічна Cata TF-2003 DurAlum фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка витяжок
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 50 ₴
5 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Витяжка телескопічна Cata TF-2003 DurAlum

Модель TF-2003 DurAlum – компактна та продуктивна витяжка від іспанського бренду Cata. Вона являє собою вбудовувану телескопічну витяжку, яка автоматично вмикається і вимикається простим переміщенням передньої панелі, і може працювати як на відведення повітря, так і в режимі рециркуляції. При цьому її максимальна продуктивність досягає 600 м³/год, а дві швидкості допомагають точніше налаштувати режим роботи. Завдяки ж елегантному дизайну, компактним розмірам та особливому покриттю Duralum ця вбудована витяжка може органічно вписатися практично у будь-який кухонний інтер'єр.

Особливості:

  • Телескопічна конструкція
  • Максимальна продуктивність: 600 м3/год
  • Два режими інтенсивності
  • Два варіанти роботи: відведення повітря, рециркуляція
  • Вбудоване підсвічування
  • Механічне керування
  • Проста система встановлення
  • Знімний металевий фільтр, вугільний (не входить до комплекту)

Компактне та зручне рішення

Витяжка Cata TF-2003 DurAlum призначена для повного втоплення в кухонну шафу. Її поверхня йде врівень з кухонною шафою, тому вона дуже компактна та економить місце, а також підходить для невеликих кухонних приміщень.

Висока ефективність

Ця модель оснащена двигуном нового покоління, який поєднує в собі надтиху систему з енергозберігаючими властивостями. Він допомагає ефективно видаляти запахи при приготуванні їжі та забезпечує витяжці максимальну продуктивність 600 м³/год. Така потужність дозволяє ефективно очищати повітря на кухні площею 10-12 м².

2 режими роботи

Cata TF-2003 DurAlum має 2 режими всмоктування: відведення повітря за межі кухні (необхідне підключення до зовнішнього повітропроводу) та рециркуляція (не вимагає труби, але потребує встановлення додаткового вугільного фільтра). Залежно від умов проектування вашої кухні та своїх уподобань ви самі можете вибрати відповідний спосіб встановлення витяжки та її підключення.

2 швидкості всмоктування

Залежно від кількості диму, що виділяється під час приготування їжі, можна вибрати рівень потужності всмоктування для забезпечення найбільш ефективного видалення запаху. Усього користувачеві доступно 2 швидкості, що полегшує регулювання роботи пристрою.

Знімні фільтри, що можна мити

Витяжка оснащена двома ефективними жировловлюючими фільтрами. Вони захищають двигун від потрапляння жирів, а також легко знімаються для очищення. Крім того, при використанні пристрою в режимі рециркуляції витяжку можна забезпечити додатковим вугільним фільтром (придбається окремо).

Практична конструкція

Витяжка Cata TF-2003 DurAlum автоматично вмикається при висуненні телескопічної панелі або за допомогою кнопок керування, тому поводитися з нею буде дуже просто. Дві економічні галогенні лампи забезпечують додаткове підсвічування робочої поверхні плити. А лицьова панель пристрою виготовлена за технологією спеціального захисного покриття Duralum, що забезпечує захист передньої поверхні від відбитків пальців і легко миється.

Надійність та традиції іспанського бренду

Компанія CATA ELECTRODOMÉSTICOS, SL заснована в Іспанії в 1947 році і має широкий асортимент продукції, включаючи витяжки, варильні панелі, духовки, мікрохвильові печі, пральні машини, холодильники, посудомийні машини, термоси та посуд. Вже понад 50 років цей бренд є новатором у своїй ніші та успішно веде бізнес на ринках більш ніж 180 країн. У CATA пишаються тим, що використовують високоякісні компоненти разом із новітніми технологіями виробництва для створення найтехнологічніших продуктів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип установки
Режими роботи
Продуктивність
Кількість швидкостей

2

Кількість двигунів

1

Споживана потужність

100 Вт

Фільтр

Металевий

Експлуатація

Управління
Максимальний рівень шуму
Дисплей

Ні

Таймер

Ні

Освітлення

Тип лампи

Світлодіодна

Кількість ламп

2

Загальна потужність лампочок

40 Вт

Фізичні характеристики

Діаметр воздуховоду

12 см

Колір корпусу
Колір декору

Нержавіюча сталь

Висота

18 см

Ширина

60 см

Глибина

28 см

Вага

7,5 кг

Висота упаковки

35 см

Ширина упаковки

23 см

Глибина упаковки

66 см

Вага в упаковці

8,3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Витяжка телескопічна Cata TF-2003 DurAlum